| |
 |
| |
|
| |
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
fratisirinel
Data înscrierii: 08/Aug/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: Cat de importante sunt catile pt un dj? |
|
|
| Am deschis acest topi ca sa aflu si parerea altora despre cat de importante sunt castile pentru mixat. In opinia mea daca sti sa mixezi mixezi si cu niste casti destul de "nashpa" ca sa zic asa. Am fost odata intr-un club cu un dj si si-a uitat castile acasa si acolo la club avea o pereche de casti..nici nu cred ca erau cum se zice "de dj" si mergea si doar una si mixa la fel cum o facea si cu pioneerurile. In opinia mea marii Dj isi cumpara casti din gama pioneer, sony, stage line pentru ca isi permit si totusi sunt dj adevarati cum sa nu aiba scule produse de cele mai tari firme. Eu asa cred despre casti.........evident la playere si mixer treaba sta altcumva ...acolo da iei ce este mai performant din mai multe motive pe care nu a chef sa le enumar acum deoarece topicul este despre casti. So... astept parerile voastre..in special a cunoscatorilor. |
|
| Sus |
|
 |
djmiki
Data înscrierii: 15/Feb/2010 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Feb 15, 2010 10:28 pm Titlul subiectului: Re: Cat de importante sunt catile pt un dj? |
|
|
Da, e un pic adevarat in ceea ce zici tu! Dar conteaza castile pt. un dj adevarat, iti spun! Sa auzi si tu melodia calumea, sa poti sa dai tare daca boxele sunt date tare si or fi eventual langa tine, ca n-ai loc unde sa le pui! Eu nu ma despart de ale mele Pioneer HDJ1000! Bafta!
| fratisirinel a scris: | | Am deschis acest topi ca sa aflu si parerea altora despre cat de importante sunt castile pentru mixat. In opinia mea daca sti sa mixezi mixezi si cu niste casti destul de "nashpa" ca sa zic asa. Am fost odata intr-un club cu un dj si si-a uitat castile acasa si acolo la club avea o pereche de casti..nici nu cred ca erau cum se zice "de dj" si mergea si doar una si mixa la fel cum o facea si cu pioneerurile. In opinia mea marii Dj isi cumpara casti din gama pioneer, sony, stage line pentru ca isi permit si totusi sunt dj adevarati cum sa nu aiba scule produse de cele mai tari firme. Eu asa cred despre casti.........evident la playere si mixer treaba sta altcumva ...acolo da iei ce este mai performant din mai multe motive pe care nu a chef sa le enumar acum deoarece topicul este despre casti. So... astept parerile voastre..in special a cunoscatorilor. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|