Mixer automat pentru microfon JTS CS-4

Referinta: 17.3540

ID: 35507

0

1 427,66 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Automat mixer pentru microfon JTS CS-4.

Malaxoare automată de microfoane
Mixerele automate de microfoane din seria CS sunt instrumentul THE pentru concepte cu microfon, de exemplu, obișnuite în săli de conferințe sau săli de consiliu, biserici sau laboratoare de limbi. Sarcina principală a acestor mixere este de a activa microfoanele ori de câte ori este necesar și de a le dezactiva din nou când un difuzor a terminat prezentarea. Acest control inteligent al canalelor individuale de microfon este complet silențios și foarte precis pentru a auzi fiecare silabă a difuzorului. Beneficiile pentru sunetul global sunt profunde: feedback-ul acustic și zgomotul de fundal sunt reduse la minimum, rezultând un sunet clar și transparent. Mixerele CS au o funcție de ultimă generație pentru menținerea atmosferei camerei și pentru a da o impresie sonoră care nu pare a fi tăiată brusc. Un sunet ambiental ușor este menținut și în timpul pauzelor de conversație.
Se pot selecta trei moduri de operare, permițând cele mai versatile aplicații: automod (un canal la un moment dat), modul prioritar (accesarea și întreruperea unui microfon care este în prezent utilizat), mixer cu 4 canale sau 1/1 canal (utilizarea simultană a tuturor microfoanelor). Pragul pentru modul automat poate fi reglat în mod continuu. Mai mult, fiecare intrare XLR echilibrată poate fi configurată printr-un comutator pentru aplicarea surselor de linie (CS-8 cu intrare RCA stereo suplimentară).
Pentru microfoanele condensatorului este disponibilă o sursă de alimentare fantomă selectivă pentru canal + 12 V (CS-8: Â + 48Â V). Puterea de mixare echilibrată poate fi de asemenea schimbată de la nivelul microfonului la nivelul liniei. Unitățile externe, de ex. Dispozitive de avertizare, camere foto sau difuzoare pot fi controlate prin intermediul ieșirilor de declanșare TLL + 5 V imediat ce un anumit canal este recunoscut ca activ. Un LED indică activitatea canalelor individuale. Pentru a crește numărul de canale, mai multe unități pot fi combinate între ele prin intermediul conexiunilor de legătură.
CS-4: 4 canale, carcasă metalică pentru desktop, livrată cu suporturi de fixare de 482 mm (19 ")
CS-8: 8 canale, carcasă metalică de birou, livrată cu suporturi de fixare de 482 mm (19 ")

Intrare microfon 0,2Â mV / 4,7Â kΩ
Intrare linie 60 mV / 20Â kΩ
Ieșire linie 1 V / 200Â Ω
Interval de frecvență 35-20.000Â Hz
THD <0,06Â%
Raport S / N > 70Â dB
Puterea fantomă + 12 V
Alimentare electrică prin supl.
plug-in PSU
Admiss. temperatura ambientală 0-40 ° C
Dimensiuni 200x44x212Â mm
Greutate 1,4 kg



Răspuns în frecventa (Hz): 35-20000
Dimensiune (mm): 200x44x212
Greutate (kg): 1.4
Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual

Data sheet

Raspuns in frecventa (Hz)35.00
Dimensiune (mm)200.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie