Sistem line array Odin Array Set

Referinta: D3900SET03

ID: 47866

0

440 401,35 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Serie activă
Cupola de titan de 1,75 €, bobina vocala de 44 mm


Sistemul Odin Line Array este un sistem versatil, care poate fi utilizat de la mici evenimente interioare, cum ar fi spectacole de dj rutiere mobile sau evenimente de modă, prin locații medii, cum ar fi festivaluri locale, centre comunitare sau concerte live, la evenimente în aer liber mai mari, unde este nevoie de sunete clare, clare și un sunet bass care poate merge larg, este prezent. Combinațiile și posibilitățile sunt numeroase. Pentru a vă ajuta cu acest lucru, am creat deja trei seturi: set satelit, set Stack și set Array. În fiecare set veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a produce sunet când și unde aveți nevoie. Aceste seturi sunt complete, inclusiv sateliți, subsoluri, standuri, cabluri, cutii de zbor, material de transport, huse, bare de zbor și chiar turnuri de linii (în configurarea Array). Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre setările posibile, nu ezitați să contactați departamentul nostru de vânzări sau să luați legătura cu reprezentantul dvs. local de vânzări.

Set Odin Array, format din 12 difuzoare de satelit Odin T-8A, 8 subsoluri Odin S-18A, 3 bucăți de zbor T-8A (pentru a deține 4 sateliți sateliți T-8A fiecare), 2 bucăți de bare de zbor FB-01 și FB-02 , 2 Riggingbar Trei articole pentru turnurile Line Array și două turnuri matriciale MAT-350, capabile de o înălțime maximă de 6,5 mtr și o încărcare maximă de 350 kg, deci potrivite perfect pentru sateliții Odin T-8A.

Pentru a finaliza această configurare uriașă, am adăugat următoarele articole gratuite 16x 1,5mcr, 4 buc Buclă de alimentare albastră / cablu schuko 10,0mtr, 4 transporturi duble pentru cele 8 unități de subsol S-18A, o cutie zilnică 47 pentru a păstra toate Cablurile dvs. sunt complete și sigure, 2 buc de adaptor de conexiune CA-01 și, pentru a vă face propriile setări DSP personale, butucul ethernet Odin CL-4 Connect, 4 plăci de rotule pentru subs, 20 de cabluri Neutrik XLR-XX M / F pentru realizați toate conexiunile necesare (4x 10.0mtr, 16x 1.5mtr)., 2x FL55 CAT-5 10mtr cable, 2x FL55 CAT-5 15mtr cable și 16x Cat5E 1.5mtr cable cu Neutrik.

Conectați-vă și lăsați-l să zboare

Data sheet

Unitate vanzareSet
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Produse recent vizualizate