Consola traducator JTS IT-12D

Referinta: 17.3710

ID: 35510

0

4 638,58 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Traducere consola JTS IT-12D

Consola de interpretare
Adăugarea perfectă la unitatea de bază IT-12M.
Este posibil să cascada până la 11 console de interpretare printr-un cablu D de 25 poli. Fiecare consolă este dotată cu un cablu de 3 m ca echipament standard. IT-12D acceptă două canale. Doar unul dintre ei este activ la un moment dat, celălalt servește ca un canal de așteptare care poate fi selectat dacă este necesar. Canalele de interpretare dorite pot fi stocate permanent la consolă. Ultimul canal activ va fi stocat după oprirea tensiunii de funcționare și va fi din nou disponibil imediat după pornirea unității. Canalul activ permite doi interpreți / comentatori simultan să utilizeze IT-12D în același timp.

Căștile multimedia din gama noastră de produse pot fi conectate în mod convenabil prin intermediul mufelor situate în partea laterală a unității. Volumul căștilor poate fi reglat individual pentru fiecare interpret. Dacă este necesar, microfoanele pot fi oprite complet sau oprite pentru o perioadă scurtă de timp (butonul tuse). Microfoane suplimentare pot fi conectate prin intermediul a două mufe XLR echilibrate suplimentare. Canalul de limbă selectat primește simultan toate microfoanele dacă au fost selectate ca active. Traducerile releului pentru care interpretul necesită o limbă diferită de limba de podea sunt posibile printr-un comutator de selectare a limbii în 11 trepte. Butoanele cu zgomot redus permit o tranziție rapidă între limba releului și limba de podea. Fiecare buton oferă o indicație vizuală a stării sale actuale.
Un protocol al interpretării este deseori necesar și posibil prin intermediul a două ieșiri de înregistrare. Interpretul este capabil să influențeze viteza conversației apăsând un buton pentru a activa un semnal încetinitor la unitatea de bază. Puterea IT-12D este furnizată în mod convenabil prin intermediul unității de bază, astfel este posibilă o configurare bine structurată, fără a obține un cablu de cablu.
Consola de interpretare are o carcasă metalică robustă și stabilă, care este, de asemenea, potrivită pentru condiții severe în sectorul închirierii.
  • Alimentare prin intermediul unității de bază IT-12M
  • Dimensiuni: 330x56x206Â mm
  • Greutate: 2,3 kg

Dimensiune (mm): 330x56x206
Greutate (kg): 2.3
Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual

Data sheet

Dimensiune (mm)330.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Consola traducator JTS IT-12D

Consola traducator JTS IT-12D

Produse recent vizualizate