Sistem audio portabil Bose L1 Model 1S cu bass B1

ID: 38646

Garantie: 24 luni

Transport gratuit

8 413,21 lei  inclusiv tvaMia multe informatii

Sistem audio portabil Bose L1 Model 1S cu bass B1


• Recomandat pentru public de până la 300 de persoane
• Cele 12 incinte dispuse sub formă de ansamblu conferă acoperire a sunetului de 180 de grade pe orizontală
• Produce un echilibru tonal substanÈ›ial cu mai puÈ›ină scădere a volumului în distanță
• Componentele interconectabile permit transportul, instalarea È™i demontarea cu uÈ™urință
• Modulul de bass B1 inclus

Petrece mai puÈ›in timp instalându-È›i echipamentele È™i mai mult timp bucurându-te de ele. Noul sistem pentru sunet live Bose L1 Model 1S portabil cu incinte dispuse sub formă de ansamblu reprezintă o combinaÈ›ie eficientă între portabilitate È™i performanță. Este compact È™i suficient de uÈ™or pentru a fi instalat repede È™i simplu, dar suficient de puternic pentru un loc de dimensiuni medii. Acest sistem este potrivit pentru muzicieni solo, formaÈ›ii È™i discursuri publice.

Lasă sistemele convenÈ›ionale de mare putere în urmă

Dispunerea verticală a difuzoarelor de dimensiuni mici apropiate unul de celălalt permite sistemului pentru sunet live Bose L1 Model 1S să emită sunetul în față È™i în lateral, conferind astfel o acoperire de 180 de grade orizontal È™i foarte puÈ›in în sus È™i în jos, reducând reverberaÈ›ia nedorită. Se produce astfel un balans tonal substanÈ›ial deoarece sunetul se propagă uniform pe scenă È™i în public, iar nivelul volumului scade mult mai lent decât cu o incintă convenÈ›ională.

Tehnologiile unice Bose fac acest sistem să servească atât ca incintă de mare putere, cât È™i ca monitor. Poate fi poziÈ›ionat în spatele sau în partea din lateral a interpretului – iar acesta aude exact ce aude È™i publicul. Ai controlul complet È™i nu ai nevoie de monitoare, mixere È™i sisteme clasice de mare putere.

Comoditate și portabilitate

Cele trei componente ale sistemului L1 Model 1S – ansamblul superior, extensia inferioară È™i power stand-ul – se conectează rapid È™i uÈ™or, fără să mai fie nevoie de stative separate pentru boxe. Instalarea È™i demontarea durează doar câteva minute. Și totul se depozitează ordonat în genÈ›ile de transport incluse, făcând deplasarea uÈ™oară, de asemenea.

Bass puternic din carcase mici

Modulul de bass B1 este cea mai portabilă opÈ›iune a noastră. Este considerabil mai uÈ™or È™i mai mic decât incintele de bass convenÈ›ionale, necesare pentru aceeaÈ™i performanță. Și asigură cea mai clară amplificare a notelor joase pentru cele mai multe voci È™i instrumente.
La sistemul pentru sunet live Bose L1 Model 1S poÈ›i adăuga un al doilea modul B1 sau un modul de bass B2 pentru mai multă flexibilitate sau pentru o putere È™i mai mare.

Flexibilitate pe mai multe canale

Mixer-ul opÈ›ional T1 ToneMatch audio engine adaugă încă patru canale, aÈ™a că poÈ›i extinde sistemul È™i conecta instrumente È™i microfoane auxiliare. PoÈ›i să foloseÈ™ti mixer-ul ToneMatch pentru a îmbunătăți sunetul folosind instrumente patentate Bose de modelare a tonului.

Caracteristici

Tehnologia de Dispersie SpaÈ›ială ™ È™i Ansamblul Articulat (Articulated Array) din incinta acustică produc sunet amplu È™i acoperire uniformă. Cele 12 difuzoare de dimensiuni mici sunt dispuse folosind tehnologia Ansamblului Articulat într-o carcasă verticală subÈ›ire, creând astfel o acoperire orizontală de aproape 180 de grade È™i un echilibru tonal substanÈ›ial.
Amplificatoarele integrate în power stand conferă o amplificare de mare acurateÈ›e pentru sistemul L1 Model 1S cu două module de bass B1 sau un modul B2.
Port-ul ToneMatch poziționat pe power stand pentru conectarea mixer-ului ToneMatch.
Intrare analogică, trim control È™i semnal LED pentru intrare jack (TRS ¼) pentru semnal analog de linie. Poate fi folosită pentru instrumente sau alte surse audio ca mixere pentru DJ, MP3 playere, computere sau sisteme DVD.
IeÈ™ire pentru modulul bass – pentru amplificarea semnalului de ieÈ™ire al modulului bass. Sistemul L1 ajustează automat egalizarea când sunt conectate module bass.
Design-ul realizat prin interconectarea componentelor uÈ™oare elimină necesitatea stativelor È™i a cablurilor pentru boxe. Instalarea durează numai câteva minute.
Picioarele retractabile conferă stabilitate pentru power stand-uri È™i incinte. Patru picioare retractabile se desfășoară simultan pentru o instalare rapidă È™i transport cât mai compact.
GenÈ›ile de transport potrivite – câte una pentru incintă, power stand È™i modulul bass – fac transportul până la spectacol È™i înapoi mult mai simplu.

Modulul bass B1

Design eficient cu două difuzoare de 13,3 cm de mare putere ce produc un bass puternic și profund, dintr-o carcasă de dimensiuni mici.
Carcasa compactă È™i uÈ™oară este uÈ™or de transportat, instalat È™i demontat. Ocupă considerabil mai puÈ›in spaÈ›iu decât tradiÈ›ionalele incinte pentru bass necesare pentru aceeaÈ™i performanță. Picioarele interconectabile îÈ›i permit să poziÈ›ionezi în siguranță până la patru module pe laturile lor.

Incinta acustică ansamblu L1® Model 1S
ÎnălÈ›ime: 111 cm
Lățime: 9 cm
Adâncime: 10,5 cm
Greutate: 7,4 kg

Extensia L1® Model 1S
ÎnălÈ›ime: 100,6 cm
Lățime: 10,6 cm
Adâncime: 10,5 cm
Greutate: 3,8 kg

Power stand L1® Model 1S
ÎnălÈ›ime: 12,8 cm
Lățime: 26,2 cm
Adâncime: 69,2 cm
Greutate: 10,7 kg

Modulul de bass B1
ÎnălÈ›ime: 38 cm
Lățime: 26 cm
Adâncime: 45 cm
Greutate: 11,4 kg

Conectivitate
Sistemul L1® Model 1S
Intrarea analogică: 6,35 mm (1/4”) mufă TRS (mufă tip jack) sau cablu TRS pentru a se potrivi cu o gamă largă de surse. Doar ajustaÈ›i controlul de volum până este atins nivelul dorit.
Intrarea ToneMatch® asigură alimentare È™i sunet la È™i de la mixer-ul T1 ToneMatch® printr-un singur cablu ethercon.
Ieșirea pentru modulul bass se conectează la modulul bass B1 sau B2.

ÎN PACHET:
Power stand-ul L1® Model 1S È™i cablul
Geantă de transport pentru power stand
Modulul de bass B1 și cablu
Husă pentru modulul B1
Incinta acustică ansamblu È™i extensia L1® Model 1S
Geantă de transport pentru incinta acusticăUnitate vinzare : buc

Manual PDFManual PDF

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sistem audio portabil Bose L1 Model 1S cu bass B1

Sistem audio portabil Bose L1 Model 1S cu bass B1

Produse similare

Produse complementare

aaa
  Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!