Sistem audio portabil Bose L1 Model II cu bass B2

Referinta:

ID: 38728

0

10 720,43 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Sistem audio Bose L1 portabil Modelul II cu B2 bas


Sistemul L1 Model II cu bas B2

„Recomandat pentru publicul de 500 de persoane
Cele 24 de incinte dispun sub formă de ansamblu conferit „acoperire un sunetului de 180 de grade pe orizontal„ „
„Produceți ton mai bun echilibru tonal cu foarte puțuri” în favoarea „ar trebui să aibă un volum în distanță și să distanțeze”
• Componente interconectabile permit transportul, instalarea ˆi demontarea cu uˆ cu „urinˆˆ € ºÃ„
• Modulul de bas B2 inclusiv


Dai ONU însuflețire reprezentaÃâ € ºiei poveste cu SISTEMUL pentru sunet viu Bose L1 Modelul II, cel mai avansat sistem de Al Nostru pentru muzicieni amplificare, DJ aO „¢ i Discursuri publice. Incinta acustică „redă” se acoperă un sunetului de 180 de grade pe orizontală „orizontală” și cel mai fin balans tonal - pe scenă „pe scen” și pe peste tot în rețea nCA „Æ'pere. Include modulul de bas B2.
Sistemul de premiatul Bose L1, modelul al II-lea reprezinta „îngrijirea inovatoare” pentru toate îngrijirile, înlocuirea monitoarele, mixerele și sistemele de mare putere convenționale. Acest sistem de sunet profesional este dotat cu tehnologii brevetate Bose, conceput pentru un amplificator „Æ Ã Ã ˆ ˆ” și calitatea sunetului amplificat.

Avantaje sonore - doar de la Bose

Incinta acustică „revoluționară” produce un „sunet amplu”, cu acoperire uniformă de aproape 180 de grade - pe scenă „pe scenă” și în publicul de la tine. â € œcu foarte puà €â € œin sc „scÄ ar fi un volumu È⠄ia tonului.
Pentru vii SISTEMUL Bose L1 sunet Modelul II Este prevà „Æ'zut, de asemenea, cu Tehnologia Ansamblului articulat (Articulat Array) pentru tonal mai onu balans bun. Cele 24 de difuzoare aruncă verticale ale incintei sunt înclinate cu exactitate pentru o redactare a mai multor clare ˆ „un ton substanțial” ˆn ialn ® Æ’pere. Chiar a ajuns la un loc situat în afară, în orașul în fața laterală, care se bucură de sunet bine echilibrat.

Bas complet complet flexibil

Modulul bass B2 de ®naltă „performan º º € º” conferind „un randament mai mare pe frecvență” se conectează atunci când este nevoie de mai mult mai multă „putere” pentru un bass mai ales pentru un public mai Numeros. Modulul include trei setări „Æ'ri pentru mai multÄ flexibilitate. Setarea normală „este ideală” pentru chitara bass sau pentru toba mare. O setare superioarã „este conceputã” pentru DJ / aplicație de redare muzicalã. Iar seté „rileÆrile de bazÄ funcƈ € ºioneazà „bine pentru chitara acusticÄ Æ ”ˆ i pentru vocal.
Poa € i alimenta modulul bass B2 pe un power stand L1. PackLite ÎÃâ IAR € amplificatorul ºi permite sà „ae“ al DOILEA onu adaugi B2 pentru onu Modul maxim de Putere.

Simplu este eficient

Sistemul pentru sunet live Bose L1 Model II este un stand de putere ce cîntă în permanență 11 kg, iar cele patru piese retractabile sunt în față foarte fainoase sau foarte transportabile. ¢ i instalat. Sunt, de asemenea, o secțiune de control simplificată „Æ” ˆ ˆ „poate fi folosit cu instrumente, microfoane, mixere, laptop-uri, DVD playere sau sisteme DVD.
Toate componentele sunt disponibile pentru a rezista la tambur. Incinta acustic "sunt un grilaj robust, iar fiecare pachet include gena și cota„ ptuu "pentru componentele majore.

Flexibilitate pe mai multe canale

Motorul audio mixer-ul opțional T1 ToneMatch adaugează „cana” cu canale, un sistem de microfoane auxiliare și conectează instrumente auxiliare pentru microfoane. Poezia și foloseala foliarului mixerului-ul ToneMatch pentru o soluție simplă și sunetul folosind instrumente brevetate Bose de modelare a tonului.

Caracteristici

De Dispersie SpaÃâ Tehnologia € ºialà „„â ¢ aO „¢ i Ansamblul articulat (Articulat Array) DIN Acustica incinta„Ć Ć““ producție sunet amplu aO „¢ i Uniforma acoperire„ae“. Cele 24 de difuzoare de dimensiuni sunt dispuse pentru a folosi tehnologia Ansamblului Articulat ®ntr-o carcasă „verticală” subînă, creând astfel o acoperire orizontală de aproape 180 de grade ˆ ˆ i un substanțial tonal echilibru.
Amplificatoarele de putere integra conferà sta În „Ć“ o mare acurateÃâ de amplificare € ºe pentru L1 Model de 1S SISTEMUL cu Doua „ae“ Modul de bas B1 B2 Sau onu Modul.
Port-ul ToneMatch® poziționează un stand de putere pentru conectarea la mixer-ToneMatch.
Analogica intrare „ae“, trim aO „¢ i LED - ul pentru mufa Semnal intrare (TRS ¼) pentru analogic de Semnal Linie. Poate fi folosit instrument Æ pentru instrumente sau alte surse audio ca mixere pentru DJ, playere MP3, DVD sau computer.
IeÃâ „¢ IRE pentru bas â € Modulul“ pentru ieÃâ de amplificarea semnalului „¢ IRE al modulului de bas pentru UNUL Sau Două„Ć“Modulul B1 B2 Sau onu Modul. Sistemul L1 ajustează automat automatizarea atunci când sunt conectate la modulul de bas.
Proiectarea prin sincronizarea -ul Realizat UAA componentelor „¢ eliminà oare„necesitatea ae“stativelor aO„¢ , printre altele , pentru cutii cablurilor. Instalarea durează doar un minut.
Retractabile conferà Picioarele „Ć“ pentru putere stand de stabilitate-uri aO „¢ i incinte. Patru picioare retractabile se desfășoară simultan pentru instalarea rapidă și rapidă pentru transport mai compact.
GenÃâ € ºile de transport de â € potrivite „cà ¢ te una pentru INCINTA„ae“, puterea sta aO«¢ i bas â € Modulul»fac pà ¢ nà transportul„ae“la spectacol aO„¢ i Înapoi mult mai simplu .

Modulul bas B2

Carcasa compactă „este uˆˆ„ sau de transportat, instalează ˆâ „i demontat. Ocupă "considerabil mai puțin în spațiu" decuț tradițional de incinte pentru basă pentru aceeași bâlci pentru a face performanță.
Proiectare cu dublă eficientă de 13,3 cm de putere de mare ce produce un bas foarte mare în profunzime, după o carcasă de dimensiuni mici.

Radiator cilindric Incinta acustica L1® Model II - partea superioarã „Æ”
ÃŽnà „Æ'lÈ⠀ ºime: 110,5 cm
Là Æ'È⠀ ºime: 9 cm
Publicitate: 10,5 cm
Greutate: 7,4 kg

Radiator cilindric Incinta acustica L1 L1® Model II L1® Model II - partea inferioara „partea”
ÃŽnà „Æ'lÈ⠀ ºime: 110,5 cm
Là Æ'È⠀ ºime: 9 cm
Publicitate: 10,5 cm
Greutate: 7,9 kg

Stand de putere L1®® Model II
ÃŽnà „Æ'lÈ⠀ ºime: 12,8 cm
Là Æ'È⠀ ºime: 26,2 cm
Publicitate: 69,2 cm
Greutate: 10,7 kg

Modulul de bas B2
ÃŽnà „Æ'lÈ⠀ ºime: 59,4 cm
Là Æ'È⠀ ºime: 33,8 cm
Publicitate: 48 cm
Greutate: 20,41 kg

ÃŽN PACHET:
Power stand-ul L1® Model II ˆâ „¢ i cablul
Geantă de transport pentru stand de alimentare
Incinta acustic „Radiator cilindric L1 L® Model II (partea de sus a sa” i de jos)
Modulul de bas B2 ˆ „„ i cablul
Husà „Æ” pentru modulul B2
Genea de transport pentru incinta acustică „Æ”



Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Produse similare