Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro Black

Referinta:

ID: 50643

0

650,00 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Descarca
Recenzii

Informatii

Am proiectat o boxa care se potriveste oricarei aventuri si confera sunet impecabil pentru dimensiunile sale. Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro este mica, dar puternica. Robusta si rezistenta la apa. Este prevazuta cu o banda rezistenta din silicon, asa ca o poti lua cu tine oriunde. Atunci cand o boxa portabila suna atat de bine, nu vrei sa o mai lasi deoparte.

 
Variante disponibile
  • Midnight Blue
  • Bright Orange
  • Black

 

Orice ai face – fie ca mergi intr-o drumetie, cu bicicleta, pregatesti cina sau te relaxezi pur si simplu – ai nevoie de muzica! Asa ca am proiectat o boxa care se potriveste oricarei aventuri si confera sunet impecabil pentru dimensiunile sale. Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro este mica, dar puternica. Robusta si rezistenta la apa. Este prevazuta cu o banda rezistenta din silicon, asa ca o poti lua cu tine oriunde. Atunci cand o boxa portabila suna atat de bine, nu vrei sa o mai lasi deoparte.

Am pus mult inauntru. Si se cunoaste in afara!

Fiecare detaliu al boxei Bluetooth Bose SoundLink Micro – de la transductorul special proiectat pana la radiatoarele pasive din silicon – este destinat sa reproduca sunetul mai bine decat orice alta boxa de aceste dimensiuni. Nu poti face o boxa sa sune precum aceasta, decat daca este proiectata in acest fel de la bun inceput.

Oriunde ai merge

Oriunde te-ai indrepta, boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro merge cu tine. O poti prinde de bicicleta ori de rucsac, folosind banda super-rezistenta. Poti avea incredere ca va tine la fel de bine si prima, si a 1000-a oara.

Rezista la apa, fara probleme!

In ceea ce priveste rezistenta la apa, ne-am propus sa facem o boxa care sa reziste ori de cate ori este udata. Am folosit IPX7 ca grad de referinta si am dus standardele si mai departe. Am testat riguros boxa in tot felul de situatii. Am construit-o astfel incat sa reziste unei caderi in apa din piscina. Sau in ocean. Nu va panicati daca va cade. O scoateti din apa si apasati play.

Materialele conteaza

Se mai intampla si accidente. Dar asta nu inseamna ca atunci cand se intampla boxa ta trebuie sa se sparga... De aceea am ales cauciuc siliconic pentru exteriorul boxei Bluetooth Bose SoundLink Micro. Acest material de inalta calitate ne-a ajutat sa eliminam cat mai multe imbinari, protejand in acelasi timp impotriva zgarieturilor si a unor eventuale fisuri. Asta inseamna portabilitate – adaptare la orice conditii, indiferent unde ai merge.

Aplicatia Bose Connect

Controlezi simplu boxa Bluetooth SoundLink Micro din aplicatia Bose Connect. Ai un prieten caruia ii place sa fie DJ? Poti schimba dispozitivele prin aplicatie si sa ii permiti controlul asupra boxei.

Si mai avem! Atunci cand volumul inalt nu este suficient, poti folosi aplicatia Bose Connect pentru a lega doua boxe SoundLink Micro in Modul Party. Sau schimbi la Mod Stereo. Instrumentele si vocea se disting natural – iar muzica va transmite si mai multa emotie.

Bateria

Alte boxe pot avea baterii care sa reziste ceva mai mult, dar boxa noastra are o baterie care permite basi impecabili. Toate acestea, oferind 6 ore de auditie cu sunet profund, amplu si plin de viata.

Difuzor

Stiti cum e. Multa lume adunata cu un prieten care e pus pe speaker. Te chinui sa ii auzi. Ei se chinuie sa te auda pe tine. Dar asta e istorie. Acum, SoundLink Micro iti permite sa preiei apeluri direct de pe boxa, astfel incat totul e mult mai clar!

Rezistenta la apa

Multe boxe par la exterior rezistente la apa. Dar SoundLink Micro rezista la apa pornind cu interiorul. Aceasta datorita faptului ca nu ne-am bazat pe carcasa exterioara pentru a tine apa la distanta. In schimb, am folosit materiale ca siliconul pentru a crea un sigiliu in jurul tehnologiei din interior. Este clasificata conform standardelor IPX7. Si le depaseste!

Comenzi vocale Siri si Google

Nu ai telefonul la indemana? Nicio problema! Doar apasa si tine apasat butonul multifunctional pentru a accesa asistenta vocala Siri sau Google a telefonului direct de pe boxa.

Indicatii vocale

Faci o conexiune. E simplu. Indicatiile vocale te ghideaza in procesul de conectare Bluetooth. Poti sa te conectezi la doua dispozitive – iar boxa retine cele mai recente 8 dispozitive la care a fost conectata

Tip conexiuneBluetooth
Tip alimentareAlimentare 220 V (cablu de alimentare)
Acumulator (portabila)
CuloareBlack
Raza de acțiune wirelessPână la 9 m
Durata baterieiPână la 6 ore
Timp de încărcareApx. 4 ore
Articole în cutieBoxa Bluetooth Bose SoundLink Microsoft Cablu USB de încărcare
ConectivitateBluetooth Port MIcro-B USB
AplicatieBose Connect
Boxă
Înălțime9,83 cm
Lățime9,83 cm
Adâncime3,48 cm
Greutate290,3 g

Data sheet

Unitate vanzareBucata

Descarca

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Produse similare