25 de ani ...
Firma B.B.ROM COMEXIM SRL Bucuresti a inceput activitatea in anul 1993 cu distributia en gross si en detail de telecomenzi pentru televizor. Daca in anul 1993 aveam in stoc doar cateva modele de telecomenzi pentru televizor, actualmente avem telecomenzi pentru peste 70.000 modele de aparate (televizoare, aparate video, receptoare de satelit, amplificatoare, tunere, CD-playere, combine musicale,DVD-playere, aparate de aer conditionat, usi de garaj, automatizari).
In paralel cu cresterea exponentiala a numarului de modele de telecomenzi din 1997 am trecut si la livrarea de componente electronice (tranzistori, circuite integrate, condensatori, rezistente, diode, selectoare), transformatoare de linii, conectica, cabluri, multimetre, scule si truse de scule pentru electronisti.
Din anul 2003 am dezvoltat un sector specializat in aparatura audio . In portofoliul nostru intra atat aparatura audio profesionala (amplificatoare, mixere, crossovere,boxe profesionale) ), de casa (boxe, amplitunere, sisteme home cinema), cat si atat aparatura auto (difuzoare, boxe, amplificatoare, CD-playere).
Ulterior, au trecut in portofoliul nostru si luminile profesionale.
In anul 2007 am dezvoltat magazinul online partysound.ro care actualmente a depasit 25000 repere grupand cei mai renumiti producatori in domeniu: 
Tot atunci am inclus in oferta noastra si instrumentele muzicale.
In paralel cu vanzarea de echipamente audio profesionale si lumini am creat si si un department specializat de service audio, pentru a putea oferi servicii complete.
Deasemenea avem un departament de montaje si instalari prin care va putem ajuta sa puneti in opera cele mai diverse solutii de sonorizare si lumini.
Printre instalarile noastre audio de referinta mentionam fantanile de pe Bd Unirii din Bucuresti, magazinele Valentino, Escada, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, restaurantele Trattoria il Calcio, Terra Park, biserica Schitu Darvari, numeroase spitale, cazinourile Fortuna, etc
Asadar va invitam sa pasiti cu incredere in magazinul nostru virtual si sa gasim impreuna cele mai bune si inovatoare solutii pentru cererile dvs.
Pentru ca de 25 de ani motto-ul nostru este: UN PAS INAINTE !