Achizitii prin Fonduri Europene și Start-Up Nation

Doriti sa implementati cu succes un proiect cu fonduri europene, Start-up Nation sau finantat prin alte programe pe domeniul sonorizare, lumini si efecte speciale, scenotehnica , instrumente muzicale, avand parti din proiect cu produse din aceste domenii?

Sau sunteti o firma de consultanta in proiecte cu fonduri europene sau Start-up Nation si aveti de implementat un proiect din domeniul nostru pentru un client?

Ne-ar face placere sa ne cunoastem.

Avand o experienta bogata si multe proiecte finalizate cu succes, va oferim intregul nostru suport si consultanta necesara in alegerea solutiei optime pentru proiectul dvs.

Inca din faza de proiect va sprijinim in alegerea echipamentelor optime nevoilor dvs. in functie de domeniul de activitate ales, de pozitionarea proiectului in piata respectiva, de planul de afaceri, de bugetul alocat, de cerintele impuse de finantator si de consultantul pe proiect.

Pe parcursul derularii proiectului consultantul nostru dedicat proiectului dvs.va tine permanent legatura cu consultantul dvs. de proiect spre a ii pune la dispozitie toate documentele necesare derularii proiectului.
In cazul solicitarii unor schimbari in proiect in timpul derularii acestuia, vom elabora documentatia tehnica necesara.
La implementarea efectiva a proiectului, ne vom ocupa de instalarea echipamentelor si, la nevoie, de trainingul personalului ce le va utiliza pe tot teritoriul Romaniei.

Avantajele noastre:

  • experienta de peste 20 de ani
  • importatori/distribuitori pentru toate produsele listate
  • oferte speciale de pret fata de preturile de lista
  • posibilitate de a testa echipamentele
  • posibilitatea de a include in proiect alte echipamente decat cele comercializate de noi intrucat avem parteneriate solide cu firme de birotica, electro-casnice, mobiler, etc.
  • posibilitatea de a recomanda o firma de consultanta in implementarea proiectelor cu Fonduri Europene, proiectelor Start Up Nation sau proiectelor finantate prin alte programe la nevoie