Sistem transmisie wireless pentru camere video JTS KA-10/1PACK

Referinta: 25.3120

ID: 33646

0

3 352,20 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Sistem transmis wireless pentru camere video JTS KA-10 / 1PACK

Libertate pentru cameramani! Fiecare cineast video a visat cu siguranță la acest lucru înainte: un interviu live sau un film cu animale, posibil prin utilizarea camerei la distanță, datorită obiectivului tele. Din păcate, un cablu de microfon pornește de la camera aproape de sursa audio și limitează foarte mult mobilitatea cameramanului. KA-10 / 1PACK pune capăt acestui lucru!
Sistemul de transmisie este format dintr-un emițător audio portabil cu un microfon lavalier, care poate fi poziționat lângă sursa audio și un receptor portabil, care poate fi ușor atașat la cameră cu ajutorul clemei de atașament furnizate. Se livrează cu cabluri de conexiune pentru conexiunea audio la cameră. Atât emițătorul, cât și receptorul sunt acționate cu o baterie reîncărcabilă cu ioni de litiu foarte compactă. Aceasta asigură o reducere a greutății și a timpilor de funcționare lungi. Un slot dual de încărcare permite încărcarea bateriilor fără un proces îndepărtat îndelungat. Circuite de protecție extinse monitorizează starea de încărcare și starea de funcționare a bateriilor reîncărcabile.
Mai multe detalii: transmițătorul portabil poate fi folosit și pentru a transmite semnale de linie (reglare prin control de câștig încastrat). Receptorul dispune de un comutator PAD în 3 trepte (0dB / -10 dB / -20 dB) pentru o potrivire perfectă a nivelului la intrarea audio a camerei. Transmițătorul și receptorul sunt prevăzute cu o clemă de fixare metalică robustă care permite diferite aplicații în diferite poziții de montare. KA-10 / 1PACK poate fi operat fără licență în gama de frecvență 863-865Â MHz!
Furnizat cu microfon lavalier în design de piele cu parbriz și agrafă, clemă de fixare pentru montarea camerei, cheie de decupaj, slot dual de încărcare cu alimentator cu modul de comutare plug-in, cablu de conectare cu mufă de 3,5Â mm la mufă de 3,5Â mm, cablu de conectare cu Mufa de 3,5 mm la mufa XLR.


Unitate vinzare: set

PDF manual PDF manual

Recenzii

Scrieţi o recenzie