Transmitator digital Digi-Wave Williams Sound DLT-300

Referinta:

ID: 41666

0

3 827,56 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Transmitator digitale Digi-Wave Williams Sound DLT-300

Transceptorul DLT 300 dispune de capacitate full-duplex, care acceptă până la șase boxe simultane în modul cu două sensuri. Slim, ușor și simplu de configurat și utilizat. O operație cu două sau două căi oferă flexibilitate într-o serie de aplicații . Cu apăsarea unui buton, utilizatorii pot accesa comunicarea în două sensuri pentru interacțiune imediată sau Q&A

NOTĂ: Datorită îmbunătățirilor în DLT 300, noua serie Digi-Wave 300 nu este compatibilă cu utilizarea produselor Digi-Wave 2.0.

Sistemul include

DLT 300 are o baterie internă reîncărcabilă. Fiecare DLT 300 este ambalat cu un încărcător individual.

Caracteristici

  • Până la șase vorbitori simultan în modul în două sensuri
  • Interval crescut - 229 m (până la 750 ft) (în funcție de mediu)
  • Ecran LCD mai ușor de citit, mai intuitiv

Transceiverul trebuie să fie un emițător digital care funcționează pe banda ISM de 2,4 GHz care utilizează modularea FSK cu un software patentat de salt cu frecvență pentru a reduce potențialul de interferență. Acesta trebuie să fie compatibil cu receptorul DLR 360. Acesta trebuie să fie adăpostit într-o carcasă de plastic de 4.07 "H x 2.43" L x 0.44 "D (103,3 x 61,8 x 11,3 mm), să aibă o baterie internă reîncărcabilă de litiu polimer, cu încărcare inteligentă încorporată în transceiver și un LCD pe panoul frontal afișat, nivelul bateriei, modul, ora, numărul canalului, numărul grupului și numărul celorlalte DLT-uri cu butonul de conversie pornit (până la 6). Acesta va avea un microfon încorporat și un difuzor pentru utilizatorii care optează să nu utilizeze căști .
Transceptorul trebuie să aibă o durată de viață a bateriei de până la 14 ore pe încărcare și să dureze aproximativ 5 ore pentru a ajunge la încărcare completă. Alimentarea se va opri automat după aproximativ cinci minute când nu este detectat niciun semnal RF de pe dispozitivele compatibile.
Transceiverul va funcționa într-un singur sens sau în două sensuri (până la șase boxe într-un grup la un moment dat) și va avea o autonomie de până la 229 m (750 ft).
Transceiverul va avea butoane de putere, vol +, vol -, talk, CH +, CH -, v, GRP și ^. Acesta trebuie să aibă un buton de lumină, cu un punct tactil în braille.
Transceiverul va avea un mod de configurare a meniului prin intermediul butoanelor panoului frontal configurabile pentru (funcționare cu 1 sau 2 căi), (operație principală sau invitată) și (interpretare portabilă în limba etaj + 14 în care se folosește limbajul comun al etajului).
Transceiver-ul trebuie să aibă microfon mono / stereo și mufe stereo de 3,5 mm, toate comenzile sunt pe partea din față a unității, iar o mufă în stil multi-pin în partea de jos oferă acces la încărcarea bateriei.
Transceiver-ul va opera 15 canale simultane în modul de interpretare, va suporta 4 grupuri simultane în modul bidirecțional, va permite maxim 4 vorbitori simultan în modul 2-way și maxim 6 talk-simultane în modul Intercom. Acesta trebuie să aibă un mod repetor pentru a mări raza de acțiune a sistemului.
Transceiverul trebuie să aibă un SNR de 74 dB (ponderat) cu un răspuns de frecvență de 140 Hz la 11,5 kHz în modurile de conferință și de interpretare și 140 Hz - 7,6 kHz în modul intercomunicare.
Transceiverul trebuie să aibă FCC, Industry Canada, aprobări CE și să respecte RoHS, DEEE și RCM.
Transceiverul are o garanție de muncă de doi ani (90 de zile pe căști, baterie, încărcător și căști).
Acest receptor este modelul Williams Sound DLT 300.

DLT 300

Dimensiuni 4,07 "L x 2,43" H x 0,44 "D (103,3 mm x 61,8 mm x 11,3 mm)
Greutate 82 g) 2,9 oz, inclusiv baterie
Culoare Negru / argintiu (față / spate)
Materialul carcasei Plastic negru ABS
Tipul bateriei Polimer de litiu cu încărcare inteligentă încorporată în transceiver; 2000 mAH
Durata de viata a bateriei Timp de convorbire de până la 14 ore pe taxă Interval de consum curent: 39 mA @ inactiv până la 94 mA w / 1 Ch Tx și 3 Ch Rx
Economie de energie Modul Auto Sleep după 5 minute fără semnal RF de la dispozitivele compatibile
Timp de incarcare 5 ore TFP 045 cu cablu și adaptoare internaționale
Încărcătoare opționale 2 bay CHG 102, 12 golf CHG 1012, TFP 045
Canale / grupuri / convorbitori simultan Până la 15 canale simultane (0-14) (modul de interpretare) Până la 4 grupuri simultane (modul 2 moduri) Până la 4 vorbitori simultan pe grup (modul 2-way) Până la 6 boxeri simultane pe grup (modul Intercomunicare 2-way) )
Frecvențe de funcționare 2.4 GHz (banda ISM); 2402 - 2476 MHz FHSS
Răspuns în frecvență audio (-3dB nivelul genunchiului) Mod de conferință, modul de interpretare: 140 - 11,5 KHz Mod de interconexiune: 140 - 7,6 KHz
SNR 74 dB (pondere A, putere maximă)
THD 0,33%
Intrare microfon Microfon intern (dezactivat atunci când este conectat mufa MIC) și jack telefonic de 3,5 mm (vârf / mânecă) cu prejudecată de microfon electret, câștig reglabil cu 63dB.
Ieșire căști Jack telefonic de 3,5 mm; 33 Ω încărcare
Iesire audio Max SSPL 90 111.8dB (EAR 013), 116,8 dB (EAR 041) Difuzor intern (dezactivat atunci când este folosit jack jack haedphone)
Gamă Până la 750 ft (în funcție de condițiile de mediu)
Modulare FSK
Ieșire RF 14 dBm Tipic
Securitate Criptare pe 87 biți, cod cheie sigură, blocare configurare (SLOC)
Controale Butoane apasate pe panoul frontal pentru volum în sus / jos, selectare grup, acces și selectare meniu, cronometru, timp, pornire / oprire MIC, pornire / oprire, control tonalitate acces SLOC și acces Secure Key. Buton de resetare a sistemului (panoul din spate)
ieşiri Jack de casti stereo / mono de 3,5 mm; Mufă de încărcare cu 30 de pini cu ieșire audio la stațiile de bază
Ton lateral -12 dB sub volum, variație de ton [ST: 0 = Oprit, ST: 1 = -6 dB, ST: 2 = -12 dB]
Indicatori LCD (grup, canal, nivel de volum, starea bateriei, mod, număr de persoane cu buton de conversare pornit)
Leda € ™ s (stare de încărcare) LED-ul roșu în jurul butonului de convorbire când este activat.
Conector de andocare 30-pin conector pentru încărcare și intrare / ieșire audio
Receptor compatibil Doar DLR 360
Aprobări FCC, Industry Canada, CE, RoHS, DEEE, RCM
garanţie 2 ani piese și manopera (90 de zile la accesorii); 6 luni pe baterie internă

Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual
Recenzii

Scrieţi o recenzie