Set 2 boxe Cabasse Surf Satin Black

Referinta:

ID: 44710

0

1 503,01 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Set 2 Cabasse Surf Satin boxe negru

cifications © SpA

Poziţie

Bibliotecă / Stand

Modalități

2

Conducătorii auto

1 x Tweeter DOM37

1 x 13cm 13TN15

Puncte încrucișate

3 600 Hz

Răspuns în frecvență

65 - 23 000 Hz

Sensibilitate 1 W / 1 m

85 dB

cifications © SpA

Impedanța nominală

8 ohmi

Impedanță minimă

4,5 ohmi

Manipularea puterii

65 W

Puterea maximă

450 W

Dimensiuni

29 x 17,5 x 22 cm

Greutate

4,7 kg

MIC ÎNTRE INCREDIBIL

Surf-ul este proiectat pentru o performanță completă și dinamică în camere de până la 25 mp (270mp), cu un scenariu care este incredibil de stabil și plin de realism. Când este asociat cu capabilitățile de adaptare ale Cabasse Stream AMP, acest difuzor pentru rafturi de cărți poate reproduce frecvențe joase, cu o extensie și puritate, care este în general doar privilegiul difuzoarelor cu coloane mai mari, chiar plasate pe pereți sau în colțuri.

TWEETER WIDE RANGE

Diafragma driverului a fost creată de Cabasse pentru cele mai recente versiuni ale celor trei căi TC23 co-axiale, care este montat pe flagship-ul La Sphere și Lâ € ™ Ocean. Această diafragmă este remarcabilă: rezistență termică și mecanică extremă; capacitatea remarcabilă de amortizare și stabilitatea generală a performanței în timp. În asociere cu magnetul puternic și un profil specific de horn, DOM 37 este capabil să reproducă lățimea de bandă mijlocie înaltă, cu o liniaritate rară atinsă de sistemele tradiționale cu două căi

WOOFER DE EXCURSIE MARE

Forma specifică a unității driver de 13 cm (5 in) a fost proiectată special de Cabasse pentru rigiditate mecanică maximă și utilizare de frecvență joasă, ceea ce duce la un bas mai profund, fără colorație. Bobina vocală montată pe Kapton® este perfect ventilată: abilitățile de accelerare și de accelerare sunt de excepție.

FILTRURI HDSE

Protocolul de măsurare Cabasse din camera anechoică ia în considerare măsurătorile pe axa de ascultare și la 360 ° pentru un control perfect al directivității și al puterii globale de putere, în conformitate cu principiul Cabasse HDSE (distribuția omogenă a energiei sonice). Sunetele directe și reflectate sunt omogene, stadiul sonor este larg și stabil.

Data sheet

Numar cai2.00
Raspuns in frecventa (Hz)65.00
Sensibilitate (dB)85.00
Impedanta (Ohm)8.00
Putere maxima (W)450.00
Putere garantata (W)65.00
Dimensiune (mm)290.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie