Sistem intercom wireless Saramonic WiTalk WT2S

Referinta: WITALK-WT2S

ID: 56217

0

1 639,53 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Sistem interfon fără fir cu cască, full-duplex, 1,9 GHz, cu carcasă rigidă

  • Sistem de interfon fără fir pentru 2 persoane pentru filme profesionale, televiziune, producții de scenă, sport și multe altele cu funcționare adevărată full-duplex pentru până la 2 persoane
  • Căști ușoare și confortabile cu o singură ureche, cu funcționare fără mâini, pârghie pentru microfon cu gât de gâscă sau buton de dezactivare, control al volumului și căști rotativă cu percuță din piele
  • Funcționează pe o frecvență de 1,9 GHz mai puțin aglomerată, cu o rază de vizibilitate remarcabilă de până la 1312 picioare (400 m)
  • Căști cu telecomandă de 18 ore – Căști master cu durată de funcționare de 12 ore (când utilizați 1 telecomandă) cu o singură încărcare cu baterii cu schimbare rapidă, cabluri de încărcare USB-C incluse și alimentare USB-C
  • Carcasă rigidă personalizată cu blocare, rezistentă la impact și etanșă la apă, care depozitează și transportă totul inclus

 

Prezentare generală

Saramonic WiTalk-WT2S este un sistem de interfon cu căști fără fir de 1,9 GHz, full-duplex, cu o singură ureche, pentru echipele profesionale de producție. Ideal pentru film, televiziune, scenă, ședințe foto și producții sportive pentru mai multe persoane. Designul său hands-free permite unui echipaj să comunice fără fir, putând lucra în același timp liber, mișcându-se liber prin locație sau locație. Dispune de o rază de vizibilitate remarcabilă de până la 1312 picioare (400 m) și o autonomie extinsă a bateriei, oferind echipei dvs. raza de acțiune și puterea necesare pentru a ajunge la o zi de producție. Întregul sistem este completat cu o carcasă rigidă personalizată, rezistentă la apă, pentru călătorie și depozitare.

Funcționare full-duplex adevărată cu comunicare simultană pentru 2 persoane
Spre deosebire de unele sisteme de interfon care spun că sunt full duplex, WiTalk-WT2S este un adevărat sistem de interfon full-duplex. Permițând echipei dvs. de până la 2 persoane să comunice simultan în orice moment. Nu există limitări și câți oameni pot vorbi în același timp, permițând echipei dvs. să comunice eficient și nu trebuie să așteptați ca un alt utilizator să nu mai vorbească. Mult mai puternice și eficiente decât walkie-talki-urile, alte sisteme bidirecționale și alte interfoane „full-duplex” care vă limitează comunicarea.

Căști ușoare și confortabile, cu braț reglabil pentru microfon și căști rotative
Căștile reglabile cu o singură ureche WiTalk-WT2S sunt concepute pentru a fi incredibil de confortabile și extrem de ușoare. Acestea dispun de căști din piele moale și respirabilă, permițând utilizatorilor să poarte confortabil căștile pentru o producție îndelungată. Au și un 270? brațul microfonului pivotant, bentiță reglabilă și căști rotativă. Permițând utilizatorilor să configureze căștile cum sunt cele mai confortabile, cu microfonul pe partea stângă sau dreaptă.

Funcționare fără mâini, cu comenzi ușor de accesat atunci când este necesar
WiTalk-WT2S este cu adevărat hands-free, permițând utilizatorilor să lucreze și să comunice cu ușurință și fără a ajunge la o apăsare pentru a vorbi de fiecare dată când au nevoie să vorbească. Fie că sunteți o echipă de filmare care lucrează cu un regizor, o echipă de scenă care se asigură că producția funcționează fără probleme sau o echipă de coaching pe margine, WiTalk vă permite să comunicați clar și să nu vă faceți griji cu privire la controalele inutile. Când trebuie să dezactivați microfonul, este la fel de ușor ca să răsturnați microfonul cu gât de găină în sus sau să apăsați pe mute de pe controlerul pentru cască. Reglajele volumului sunt la fel de simple, cu butoane de sus și de jos ușor de găsit pe controler.

Design inteligent pentru sunet concentrat de înaltă calitate
Sunetul de înaltă calitate este la fel de important ca și gama și confortul cu sistemele de interfon, mai ales atunci când lucrați într-un mediu zgomotos, cum ar fi la un concert sau pe marginea unui teren de fotbal. WiTalk-WT2S este proiectat cu calitatea sunetului ca prioritate, oferind un sunet de înaltă rezoluție cu un raport semnal-zgomot de 65dB și un răspuns în frecvență adaptat vocii umane. Microfonul este proiectat pentru a filtra sunetul străin, astfel încât nu transmiteți nimic altceva decât comunicarea echipei dvs. Iar căștile peste ureche, vă ajută să vă concentrați și mai ușor asupra echipei dvs.

Rază extinsă și putere pe care vă puteți baza, în interior și în exterior
Funcționând în spectrul mai puțin aglomerat de 1,9 GHz, WiTalk oferă un semnal de înaltă calitate și o gamă extinsă, fără interferențe. Dispune de o rază de lucru de până la 1312 de picioare (400 m), oferind echipei dumneavoastră libertatea de a lucra în locuri sau locații mari, în timp ce sunteți în comunicare. O încărcare completă a sistemului vă oferă o durată de funcționare incredibilă de până la 18 ore pe căștile de la distanță și 12 ore pe căștile principale. Cablurile de încărcare USB-A la USB-C sunt incluse, permițându-vă să încărcați rapid bateriile din căștile pentru sistemul dvs., iar bateriile ieftine WiTalk-BP sunt disponibile (vândute separat) pentru a avea mai multă putere la îndemână atunci când aveți nevoie. Fiecare căști dispune, de asemenea, de un port USB-C pentru a alimenta și încărca sistemul în timpul utilizării cu acumulatori sau surse de alimentare USB.

Un sistem extensibil pentru până la 17 persoane
Sistemul WiTalk-WT2S nu vă limitează doar la 2 persoane, este un sistem extensibil care vă permite să creați un sistem de interfon pentru până la 17 persoane. Adăugați încă un al 2-lea, al 3-lea și al 4-lea set cu cască la distanță pentru a ajunge la un sistem de 5 persoane. Înlocuiți setul cu cască principal cu o stație de bază WiTalk-Hub și un set cu cască WiTalk-LBH și puteți adăuga încă până la 5 căști la distanță pentru un sistem de 9 persoane. Adăugați un al doilea WiTalk-Hub și WiTalk-Link cablu pentru până la încă 8 căști la distanță pentru un sistem de 17 persoane. WiTalk este gata să vă echipeze întreaga echipă, chiar dacă echipa dvs. crește. Și puteți chiar să combinați și să potriviți căștile cu o singură ureche și cu două urechi pentru a se potrivi nevoilor echipei dvs.

Pachetul include

1 x căști WiTalk-SMH Master cu o singură ureche
1 x căști cu telecomandă cu o singură ureche WiTalk-SRH
2 x baterie reîncărcabilă WiTalk-BP 1200mAh
2 x cablu de încărcare USB-A la USB-C
1 x carcasă rigidă WiTalk personalizată cu blocare, rezistentă la impact și etanșă la apă (S)

 

Specificații

Căști master cu o singură ureche WiTalk-SMH:
Mod duplex: Full-Duplex (FDX)
Modulație: GFSK
Frecvențe purtătoare: 1920-1930MHz
Tip microfon: microfon cu condensator
Raza de operare: Până la 1312 ft (400 m) fără obstacole
Raspuns in frecventa: 300Hz-5KHz
Puterea de ieșire RF: <24dBm
Consum de energie: <0,5W
Raport semnal-zgomot: 65 dB și mai mult
Distorsiune: <1%
Cerințe de alimentare: baterie Li-ion 3,7V/1200mAh sau USB-C DC 5V
Durată de viață a bateriei: Aproximativ 12 ore (cu 1 telecomandă) | 10 ore (cu 2 telecomenzi) | 5,5 ore (cu 4 telecomenzi)
Greutate: 10,6 oz (300 g) cu baterie
Dimensiuni: 6,9 x 8 x 3,4” (175 × 203 × 89 mm)
Temperatura de funcționare: -10°C până la 50?
Temperatura de depozitare: -20°C până la +55?

Căști cu telecomandă cu o singură ureche WiTalk-SRH:
Mod duplex: Full-Duplex (FDX)
Modulație: GFSK
Frecvențe purtătoare: 1920-1930MHz
Tip microfon: microfon cu condensator
Raza de operare: Până la 1312' (400m) fără obstacole
Raspuns in frecventa: 300Hz-5KHz
Puterea de ieșire RF: <24dBm
Consum de energie: <0,5W
Raport semnal-zgomot: 65 dB și mai mult
Distorsiune: <1%
Cerințe de alimentare: baterie Li-ion 3,7V/1200mAh sau USB-C DC 5V
Durata de viață a bateriei: aproximativ 18 ore
Greutate: 10,6 oz (300 g) cu baterie
Dimensiuni: 6,9 x 8 x 3,4” (175 × 203 × 89 mm)
Temperatura de functionare: -10? la 50°C
Temperatura de depozitare: -20°C până la +55?



Data sheet

Unitate vanzareBucata
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Produse similare