Analizor de spectru RF Stage Line RF-EXPLORER/3

Referinta: 0254670

ID: 30252

0

3 032,46 lei inclusiv tva

2 880,84 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Descarca
Recenzii

Informatii

Analizor de spectru RF, 15-2700 MHz,
într-o carcasă compactă din aluminiu cu două antene (conexiune SMA) pentru diferite intervale de frecvență. De asemenea, pentru a preveni coliziunile de frecvență la configurarea legăturilor radio în intervalul de frecvență specificat.
  • Monitorizarea în timp real a intervalului de frecvență utilizat cu indicarea frecvenței și a nivelului (dBm și dBµV)
  • Afișaj grafic retroiluminat (128 x 64 pixeli)
  • Funcția automarker și poziționarea manuală a marcajului pentru setarea unei frecvențe individuale a purtătorului
  • Analizor Wi-Fi special cu afișare a 13 canale WLAN
  • Funcție de menținere maximă pentru o detectare fiabilă a frecvențelor de purtător RF ultra-scurte (moduri suplimentare: normal, maxim, mediu, suprascriere)
  • Interfață mini USB 2.0 pentru conectarea la un computer sau laptop, precum și pentru încărcarea bateriei încărcate în polimer de litiu (1.000 mAh)
  • Se livrează cu geantă de transport și cablu USB
  • Software-ul client cu analiză în timp real pentru Windows * XP / Vista / Win7 / Win8.x / Win10 / Windows Server (versiune pe 32 de biți sau pe 64 de biți) poate fi descărcat pe www.monacor.com
  • Dimensiuni: 71 x 122 x 25 mm
  • Greutate: 210 g
EVENIMENT Rookie 08/2016
Un adevărat duo dinamic. RF-EXPLORER ar trebui să facă parte cu siguranță din carcasa instrumentului dvs. imediat ce este aplicată tehnologia de transmisie. Datorită greutății sale minime și dimensiunii compacte, acesta poate fi întotdeauna aproape la îndemână ... Dispozitivul oferă un afișaj suficient de precis. Cu toate acestea, în combinație cu software-ul, RF-EXPLORER oferă un lux real atunci când vine vorba de citire, afișare și arhivare. Oricine dorește să se afle mai adânc în lumea tehnologiei de transmisie, ar trebui să cumpere, de asemenea, RF-GENERATOR. În combinație cu software-ul și RF-EXPLORER, puteți configura rapid și ușor un sistem de urmărire foarte eficient.

proaudio.de 02/2013
„În total, RF-EXPLORER / 3 poate fi recomandat tuturor celor care utilizează produse wireless. Desigur, există și alte unități din gama scanerelor, dar niciun alt dispozitiv nu este la fel de mobil, funcțional și flexibil, dar totuși disponibil la un preț atât de atractiv. Astfel, acesta poate fi recomandat absolut oricui utilizează produse wireless ”
pma 04/2017
â € œ Analiza detaliată a RF-EXPLORER este un avantaj major ... Este posibilă scalarea intervalelor dintr-un spectru, după cum este necesar, ceea ce este clar un avantaj atunci când se folosește analizorul portabil pentru aplicații mobile în cadrul unui loc. Cu toate acestea, RF-EXPLORER își atinge potențialul maxim atunci când este utilizat împreună cu extensia software și un laptop. ”
Wireless 2018, RF-EXPLORER în acțiune
Am aplicat pentru prima dată RF-EXPLORER de la MONACOR pentru a analiza și monitoriza intervalul de frecvențe UHF la un eveniment al „Dutsch Sporthilfe” (fundația sportivă germană) numit „Ball des Sports” din Wiesbaden, Germania. Mai mult de 30 de canale pentru dispozitivele wireless, atât pentru legăturile microfonului cât și pentru monitorizarea în ureche, au trebuit să fie îngrijite la producție, precum și frecvențele suplimentare calculate care au fost utilizate de TV și interfon. RF-EXPLORER a fost folosit pe un MacBook Pro cu software-ul „Vantage” de RF Venue pentru Mac OS X. Software-ul corporativ de la MONACOR este disponibil exclusiv pentru calculatoarele Windows.
Cu software-ul aplicat, este posibil să scanați intervalele de frecvență necesare pe un laptop care are un afișaj mare și ușor de citit. Conexiunea cu software-ul este stabilită prin USB, iar Explorer este recunoscut fără probleme sau instalări ulterioare. Datele colectate pot fi exportate în format .cvs, care este un alt avantaj al RF-EXPLORER și al software-ului Vantage. Datele pot fi importate direct în WirelessWorkbench 6 de către Shure, care este utilizat pentru calcularea frecvențelor. Prin urmare, fluxul de lucru este rapid și simplu.
RF-EXPLORER poate analiza domeniul de frecvență de la 15 la 2.700 MHz și banda de 2,4 GHz. Acest interval este absolut suficient pentru aplicația prevăzută și ajută la rezolvarea problemelor existente cu calcularea frecvenței. Datorită scăderii intervalelor de frecvență care pot fi utilizate pentru aplicații wireless profesionale, posturi de televiziune digitale digitale și panouri LED care pot fi instalate la evenimente și interferează cu intervalul de frecvență care trebuie utilizat, aplicațiile UHF devin mora și mai complexe. Numărul din ce în ce mai mare de microfoane wireless, linii in-ear și alte dispozitive wireless, precum sistemele de interfon Telex, continuă să creeze situația. Prin urmare, noi instrumente software și hardware precum RF-EXPLORER sunt necesare pentru o funcționare lină și fără interferențe.
Funcțiile complete ale RF-EXPLORER, care pot fi operate cu diferite moduri (normal, maxim, mediu și suprascriere), funcția de marcare automată și poziționarea manuală a markerului pentru setarea frecvențelor purtătoare individuale sunt caracteristici utile și impresionante pentru a asigura o problemă -funcționare gratuită. Concentrarea pe intervalele de frecvență și intervalele de nivel sau afișarea intervalului maxim de frecvență care trebuie utilizat de către dispozitivele existente facilitează foarte mult localizarea și monitorizarea altor emițători operaționali în mediul de lucru respectiv. Datorită bateriilor de înaltă performanță, este posibil să vă plimbați pur și simplu în căutarea de probleme.
La fel ca în cazul altor aplicații de colectare a datelor (de exemplu, nivelarea sistemelor PA), experiența în interpretarea diagramelor este esențială, deoarece RF-EXPLORER arată rezultate diferite la scanările de frecvență ale diferitelor dispozitive, cum ar fi receptorii microfonului sau receptorii in-ear în aceeași locație.
În opinia mea, utilizarea continuă a RF-EXPLORER va aduce beneficii rutinei dvs. și va îmbunătăți eficiența fluxului de lucru atunci când manipulați dispozitive UHF. Astfel, situațiile complexe pot fi rezolvate și gestionate. În ceea ce mă privește, voi continua să folosesc RF-EXPLORER de MONACOR. Aștept cu nerăbdare să folosesc RF-EXPLORER în viitor și sunt liniștită să îl am în cazul instrumentului meu.
Afişa afișare grafică (128 x 64 pixeli)
Frecvență 15-2700 MHz
Admiss. temperatura ambientală 0-40 ° C
Dimensiuni 71 x 122 x 25 mm
Greutate 210 g
Alimentare electrică Rech. baterie cu litiu polimer, 1000 mAh
Caracteristici speciale mini port USB

Data sheet

Dimensiune (mm)70.00

Descarca

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Analizor de spectru RF Stage Line RF-EXPLORER/3

Analizor de spectru RF Stage Line RF-EXPLORER/3

Analizor de spectru RF Stage Line RF-EXPLORER/3