Mixer amplificator, 1 canal, 60W, 4 intrari audio (microfon / linie), Bosch PLE-1MA060-EU

Referinta:

ID: 37609

0

1 604,36 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Mixer de amplificare, 1 canal, 60W, 4 intrari audio (microfon / Linie), Bosch PLE-1MA060-UE.

Amplificator mixer, 1 canal, 60W, 4 intrari audio (microfon / linie), 2 tonuri "chime", iesire de tip "doar muzică", control individual pentru fiecare intrare audio, posibilitate "suprasolicitare de volum".

Amplificator mixer Plena.

  • 4 intrări pentru microfon / linie, plus 3 intrări pentru sursa de muzică
  • 100 V și intrare telefonică cu prioritate & VOX
  • Anunț doar la ieșire, anulare a volumului de 3 fire
  • Anularea de urgență activată prin voce
  • O gamă largă de putere (30, 60 și 120 W)
  • Chime cu 2 tonuri
  • Ieșiri pentru linie și muzică
  • Controale intuitive unice ușor de utilizat intuitiv

Amplificatorul mixerului trebuie să fie un amplificator profesionist de înaltă performanță, profesionist, cu caracteristici moderne de ultimă generație. Acesta trebuie să aibă un amplificator intern de putere pentru sistemele de tensiune constantă. Conexiunile la difuzoare trebuie să fie pe bornele cu șurub conectabile Eurostyle. Amplificatorul mixerului trebuie să aibă 4 intrări pentru microfon / linie. Toate intrările Mic / Line trebuie să fie comutabile între nivelul microfonului și sensibilitatea la nivel de linie. Intrările trebuie să fie echilibrate și să poată fi folosite dezechilibrate, pentru a furniza puterea microfoanelor condensatoare. Intrările mic / line trebuie să aibă conectori XLR.

Amplificatorul mixerului trebuie să aibă 2 intrări sursă stereo de muzică pe conectorii cinch. Intrările vor fi convertite în mono. Amplificatorul mixerului trebuie să aibă o intrare separată pentru 100v și o intrare telefonică pe un terminal cu șurub echilibrat. Intrarea mic / linie trebuie să fie potrivită pentru o stație de apel cu contact de activare (pentru butonul push to talk). Amplificatorul mixerului trebuie să aibă o înlocuire vocală de urgență activată la intrările unu și două. Amplificatorul mixerului trebuie să aibă un timpan în două tonuri încorporat.

Ieșirea amplificatorului mixerului trebuie să fie izolată la transformator de 100 V și 8 Ohmi. Va exista un releu care comută cu activarea apelului (numai apel).

Amplificatorul mixerului trebuie să poată livra continuu un total de 30/60 Â / 120 W la o tensiune constantă sau o sarcină cu impedanță mică. Este posibil să se distribuie puterea în orice raport între toate ieșirile; zone, apelează numai la ieșire și la o impedanță scăzută. Puterea maximă de putere este cu 50% mai mare decât cea continuă.

Amplificatorul mixerului trebuie să aibă o buclă audio pentru introducerea unui dispozitiv de procesare serial ca un egalizator în calea semnalului. Amplificatorul mixerului are o ieșire la nivel de linie. Ieșirea la nivel de linie poate fi comutată între ieșirea preamplificatoare sau ieșirea numai pentru muzică pentru zona care necesită doar muzică sau pentru muzică în așteptare pentru sistemele telefonice.

Este posibil să funcționați amplificatorul mixerului la 230 VAC. Canalele de intrare 1 și 2 trebuie să poată avea prioritate față de toate celelalte intrări pentru microfon și muzică. Intrarea 1 trebuie să poată fi activată prin închiderea contactului pe intrarea PTT (push to talk) sau intrarea trebuie să poată fi comutată automat dacă un semnal este introdus la intrare, adică dacă cineva vorbește în microfon (activare VOX) . Un timpan în două tonuri va putea fi configurat pentru a preceda un anunț. Intrarea 2 va avea, de asemenea, o posibilitate VOX. Atunci când una sau ambele intrări trebuie configurate pentru a avea prioritate, cantitatea de atenuare (reducere) a tuturor celorlalte intrări, mic / linie sau cinch, trebuie să poată fi setată între 0 dB (fără atenuare) și -∞dB (mut). Aceasta oferă o funcție de conversare sau de conversie vocală. Pentru a crește inteligibilitatea pentru anunțuri, canalele de intrare 1 și 2 trebuie să includă și filtre de vorbire selectabile.

Intrările muzicale separate vor fi disponibile cu propriul selector de intrare, controlul volumului și controlul tonului. Utilizatorul va putea alege o sursă de muzică precum un CD player, radio precum Bosch PLN-DVDT și să stabilească nivelul muzicii. Este posibil să setați sunetul dorit pentru sursa de muzică separată de intrările mic / linie.

Acesta va putea indica pe panoul frontal numele și tipurile de intrări și zone de ieșire. Este posibil să fie indicat un nivel prestabilit pe panoul frontal. Este posibil să fie instruiți unui utilizator să stabilească toate comenzile pe pinii verzi pentru a seta sistemul pentru utilizarea lor particulară. Un al doilea utilizator va putea fi instruit să stabilească toate controalele pe pinii roșii pentru utilizarea lor. Amplificatorul mixerului trebuie să aibă o etichetă detașabilă în care utilizatorul să poată scrie numele corecte pentru intrări, surse de muzică și nume de zonă. După identificarea acestora, acestea vor putea fi montate pe partea frontală protejată de o fereastră liberă.

Pentru o integrare ușoară cu un alt sistem PA sau un sistem de pagină telefonică, trebuie prevăzută o intrare de urgență telefonică / 100V cu activare VOX. Acesta are propriul control al volumului prestabilit și înlocuiește toate celelalte intrări, inclusiv stația de apel și intrările 1 și 2.

Amplificatorul mixerului are două ieșiri de zonă, prin intermediul panoului frontal și al panoului de perete opțional, MUSIC va putea fi pornit și oprit în zone. Anunțurile de la stația de apel în două zone PLE-2CS trebuie să poată fi direcționate către zona 1 sau zona 2 sau ambele. Anunțurile de la intrarea tel / 100v sau de la intrările 1 și 2 se trimit către ambele zone. Intrarea 1 trebuie să poată fi utilizată pentru o stație de apelare integrală PLE-1CS sau orice alt microfon sau stație de apel cu un contact PTT. De asemenea, unitatea va avea o ieșire de linie pentru a conecta ieșirea preamplificatorului înainte de selectarea zonei, ceea ce face posibilă crearea unei a treia zone. Această ieșire poate fi comutată la muzică numai pentru ca muzica în așteptare să poată fi furnizată pentru sistemul de telefonie. Conexiunile prin intermediul conexiunilor de intrare și ieșire permit echipamentul extern de procesare a sunetului, cum ar fi un egalizator sau supresorul de feedback, păstrând în același timp conexiunea echilibrată la amplificatoare.

O bară LED de cinci segmente va indica ieșirea înainte de selectarea zonei. Un conector pentru căști trebuie să asigure monitorizarea ieșirii înainte de selectarea zonei.

Emisia EMC trebuie să fie conform EN 55103-1

Imunitatea EMC trebuie să fie conform EN 55103-2

Sursa de alimentare electrică trebuie să aibă o toleranță de ± 10%, 50/60 Hz

Sursa de alimentare a bateriei trebuie să aibă o toleranță de -20% / + 10%

Răspunsul în frecvență este de 30 Hz la 20 kHz (+ 0/3 dB @ 10 dB ieșire nominală)

Distorsiunea trebuie să fie <1% @ puterea de ieșire nominală, 1 kHz

Sensibilitatea mic / liniei este de 1 mV pentru setarea microfonului și de 200 mV pentru setarea liniei

Intervalul dinamic total va fi mai mare de 98 dB

Filtrul vocal trebuie să aibă o frecvență de -3 dB @ 315 Hz. Amplificatorul mixerului trebuie să se încadreze într-un rack standard de 19 unități cu o adâncime de 270 sau mai mult, cu excepția conectorilor.

Temperatura mediului de funcționare trebuie să fie de la -10 ° C până la +45 ° C

Temperatura de depozitare va fi de -40 ° C până la +70 ° C

Malaxorul trebuie să fie un Bosch PLE-1MA030-EU / PLE-1MA060-EU / PLE120-EU


Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual
Recenzii

Scrieţi o recenzie