Monitor activ FBT J 8A W alb

Referinta:

ID: 44412

0

2 033,02 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Monitor activ FBT J 8A W alb.

MONITOR ACTIV ROCESSED 200W + 50W RMS - 124DB SPL

Noua serie J

Mai multă tehnologie pentru o performanță îmbunătățită și o calitate-calitate mai bună

Noua serie J este o gamă de produse avansate tehnologic , care îmbunătățește performanța Jolly line. precedent Noua serie J este o competitivă, valoare pentru bani gama de difuzoare.
Gama se bazează pe dezvoltarea a trei noi amplificatoare clasa D de înaltă eficiență cu specificații de putere de 350 + 100W pentru J & J 15A 12A, 200 + 50W pentru J 8A și 80 + 40W pentru J 5A.

Aceste amplificatoare au fost proiectate „de la sol” în laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale FBT.
Cel mai mare model de amplificator care echipează J 15A și J 12A are o sursă de alimentare în modul de comutare precum și un procesor de semnal digital cu 4 pre-seturi. Amplificatoarele J 8A și J 5A au surse de alimentare de transformatoare toroidale. J 8A are un procesor de semnal digital cu 2 pre-seturi, în timp ce J 5A dispune de procesare a semnalului analogic. Difuzoarele au fost complet reproiectate, introducând evoluțiile tehnologice din ultimii ani pentru a atinge o eficiență și o liniaritate mult superioare.

În urma din noua serie J, FBT vă aduce DJ 15A, proiectat cu todayâ € ™ s DJ modern din mind. DJ 15A are caracteristici valoroase care permit redarea audio de calitate , folosind tehnologia DSP revoluționară. Aceasta include 4 presetări care permit DJ-ului să schimbe sunetul muzicii lor pentru a se potrivi mediului în care se joacă.

Aceste presetări DSP vor permite publicului DJ să se bucure de o calitate îmbunătățită a sunetului și de SPL, în special în reproducerea de bas la un volum mare.

DJ 15A are , de asemenea , o altă caracteristică utilă pentru DJ - ii, inclusiv un mixer de intrare cu două canale care permite DJ pentru a conecta o sursă de muzică și microfon directă în difuzor, oferind control separat asupra volumului pentru ambele devices. Puteți , de asemenea , cu lanț daisy aceste difuzor împreună dacă este necesar. Este ideal pentru multe aplicații ale DJ-ului modern de astăzi.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Produse recent vizualizate