Boxa activa Behringer B208D

Referinta: A00BEH012

ID: 25448

0

887,00 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
  Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Boxa activa Behringer B208D

  • Boxa activa in 2 cai
  • Echipata cu un difuzor de 8"si driver de 1.35"
  • Putere (max) / impedanta: 200 W / 8 Ohmi
  • Banda de frecvente: 65 Hz - 20 kHz
  • SPL max. (1 W / 1m): 113 dB
  • Conectori intrare: XLR si jack 1/4"
  • Conectori Link: XLR
  • Dimensiuni (I x L x A): 372 x 249 x 205 mm
  • Greutate: 6.66 kg
  • Culoare: negru
  • Pret pe bucata

---

Detalii

Boxa activa profesionala Eurolive B208D este exact ce te-ai obisnuit sa astepti de la Behringer - mai multa putere, mai multa functionalitate si categoric mai multa acesibilitate! Inginerii Behringer chiar s'au intrecut pe ei insisi creand o solutie PA ce inglobeaza un amplificator de 200W in clasa D de inalta clasa, un modul de intrare Microfon/Linie cu zgomot redus si control de volum, un DSP integrat si o portabilitate excelenta.

Inginerii Behringer chiar s-au intrecut pe ei insisi creand o solutie PA ce inglobeaza un amplificator de 200 W in clasa D de inalta performanta, un modul de intrare Microfon/Linie cu zgomot redus si control de volum, un DSP integrat si o portabilitate excelenta.

La acestea se adauga cel mai bun difuzor de 8" cu excursie lunga pentru un bass desavarsit si un driver de 1.35" cu membrana de aluminiu pentru redarea exceptionala a frecventelor inalte. Boxa activa B208D este destinata sa devina o legenda in sine, alaturi de celelalte modele EUROLIVE care au facut BEHRINGER un lider mondial in boxe active.

Experiența Behringer în construcția de boxe își spune cuvântul în dezvoltarea modelului de loudspeaker B208D – boxa este mai ușoară (6.66 kg) și oferă mai multă putere. Amplificatorul de putere tip Class-D este eficient energetic și mulțumită tehnologiei SMPS (Switch Mode Power Supply) – o alternativă high-tech la transformatoarele de mare capacitate – sunt eliminate degajările majore de căldură și boxele pot funcționa cu răcire proprie pentru perioade îndelungate de timp.

Mulțumită sistemului de bi-amplificare (2 amplificatoare pe fiecare speaker), modelul B208D furnizează cu ultra-fidelitate digitală 200 de wați pe baza a două driver-e cu alimentare separate. În timp ce unii dintre competitori aplică simple crossover-e pasive, care separă fără acuratețe spectrul de frecvențe și degradează performanțele driver-ului, Behringer merge cu un pas mai departe și dotează fiecare woofer și tweeter cu un amplificator separate pentru integritate absolută a semnalului.

Tehnologia amplificatoarelor Behringer Class-D oferă capacitate majoră a puterii și performanțe sonore superioare în cadrul unei boxe portabile ușor de folosit, ușor de transportat. Amplificarea Class-D impresionează prin eficiența energetică și elimină necesitatea de surse de alimentare de mare putere. Această tehnologie permite proiectarea și construcția unor produse extrem de puternice, dar semnificativ mai ușoare decât altele similar, folosind, de asemenea, mai puțină energie și o amprentă asupra mediului redusă.

Amplificatoarele de mare putere și eficiență tip Class-D dotate cu tehnologie Switch Mode Power Supply și funcționalități DSP de ultimă oră pot impresiona pasionații de specificații tehnice, dar elementul diferențiator la nivel de sunet este altul. Transductorii de frecvențe joase (LF – Low Frequency) și cei de frecvențe ridicate (HF – High Frequency) sunt proiectați în mod specific pentru fiecare tip de aplicație. În momentul achiziției unui active loudspeaker Behringer, vei ști cu siguranță că transductorii sunt proiectați să funcționeze ireproșabil cu fiecare alt element din construcție pentru a furniza un sunet profesional. Modelul B208D livrează cantități masive de volum pentru sunete joase, detalii bine articulate pentru mediane și precizie în definirea sunetelor înalte.

Ca sa te convingi singur de capabilitatile sonore ale acestei boxe, te invitam la sediul nostru unde le poti asculta, vedea si testa. Specialistii nostrii te asteapta cu mai multe detalii tehnice sau practice despre acest produs. Suna si rezerva o auditie.

---



Data sheet

Diametru difuzor joase (inch)8
Numar cai2
Raspuns in frecventa (Hz)65-20000
Putere maxima (W)200
Putere garantata (W)180
Dimensiune (mm)372 x 249 x 205
Greutate (Kg)6.66
Unitate vanzareBucata
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Boxa activa Behringer B208D

Boxa activa Behringer B208D

Produse recent vizualizate