Boxa activa FBT HIMAXX 40A

Referinta:

ID: 39540

0

5 582,51 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Boxa activă FBT HIMAXX 40A.

VORBĂTOR ACTIV PROCESAT 1000W + 250W RMS - 133DB SPL

Cu noua serie HiMaxX, FBT stabilește un punct de referință privind scenariul de 12A € și 15A € carcase din polipropilena pentru sonorizari, introducerea de performanță și conținutul tehnic al unui standard de neconceput până până în prezent. FBT HiMaxX își ocupă locul alături de seria FBTMaxX, înălțând toate caracteristicile tehnice.

Studiul unui nou cabinet din polipropilenă, utilizarea unei surse de alimentare în modul în comutație și amplificatoare de putere de înaltă eficiență și reproiectarea difuzoarelor au fost activitățile echipei FBT R & D vizează maximizarea raportului de greutate de putere.

Această serie cuprinde trei modele; două 2-way gama completa de carcase din polipropilena, HiMaxX 40 (12A € + € 1 A ) și HiMaxX 60 (15A € ™ â € ™ + 1.4a €), plus un Compacta 18A € ™ â € ™ bandpass SUB din placaj de mesteacan (HiMaxX 100Sa).

Compact si greutate redusa, HiMaxX rezolva strălucit toate cele mai exigente cereri din buffs, muzicieni și profesioniști care doresc puternic, versatil și incintele difuzoarelor foarte înaltă calitate. Ideal pentru aplicații vii sonorizari care necesită ușurința transportului, acestea sunt , de asemenea , potrivite pentru instalații fixe, datorită cabinetsâ € ™ formatul și accesorii opționale.

  • 2 căi, bi-amplificate în proiectarea Bass-reflex
  • Woofer neodim de 320 mm (12 €) proiectat personalizat cu bobină vocală de 75 mm (3 €)
  • Driver de compresie B&C de 25 mm (1 €) cu bobina vocală de 44 mm (1,7 €)
  • Amplificator de putere 500Wrms PWM LF
  • Amplificator de putere HF clasa G 150Wrms
  • Sursă de alimentare în modul comutator pentru un raport excelent de greutate / putere
  • Procesor analogic de semnal cu limitator
  • Panoul de control complet reproiectat cu:

Câștigul și volumul funcționează într-un singur potențiometru pentru a îmbunătăți ușurința utilizatorului îmbunătățind intervalul dinamic și raportul semnal / zgomot

Complex XLR / jack jack XLR de intrare

Selectare mic / linie

Canal de intrare independent RCA cu control de volum separat pentru conectarea dispozitivelor externe precum MP3, CD, playere PC

EQ cu 3 benzi (bas, mijloc, înalt)

Sol-Lift

LED-ul de diagnostic

  • 90 ° H x 60 ° V V cornă de directivitate constantă
  • 4 x puncte de ancorare M10, pălărie superioară de 35 mm (1,38 €) pentru plasarea suportului de boxe și flanșă de montare a suportului de perete, 2 mânere de transport integrate
  • Carcasă potrivită pentru stivuire
  • Un design dinamic puternic pentru linii agresive curate. O cutie robust cu greutate redusă , care asigură o mare versatilitate și este gata pentru instalare, datorită punctelor sale speciale de montare și accesorii opționale. Proiectarea asimetrică permite ca carcasele să fie utilizate ca monitoare de scenă.
  • Un special conceput asigură panoul de control ușurința de utilizare și control intuitiv. Intrare mic / linie, intrare stereo auxiliară cu (HiMaxX 40a), EQ cu 3 benzi, ridicare la sol, LED de diagnostic.
  • Difuzor complet reproiectat în colaborare cu B&C. FBT a studiat și a proiectat un șasiu special, un circuit de ventilație mai eficientă , cu o reducere consecutivă a 2dB â € œpower compressionâ €, un con considerabil mai rigid pentru a îmbunătăți fiabilitatea și distorsiune și un magnet chiar mai puternic neodimiu pentru a spori controlul și eficiența. Bobina de voce are un diametru de 75 mm (€ 3Â) pentru o putere mai mare și fiabilitate.
  • B & C driver de compresie cu 25 mm (1 a € ™ â € ™) în gât și 44 mm (1,7a € ™ â € ™) bobina (HiMaxX 40) pentru manipulare de mare putere. Datorită utilizării unui capac de cupru scurtcircuitarea, frecvențele înalte sunt și mai dinamice și limpede ca cristalul.
  • Dezvoltarea amplificatorului inovator este rezultatul anilor de cercetare efectuate de laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale FBT. Ea reușește să îmbine caracteristicile contrastante ale luminozitate, de mare putere, eficiență și fiabilitate, folosind cea mai nouă tehnologie. O sursă de alimentare cu comutare pentru a reduce greutatea și pentru a crește viteza de ieșire de putere, un amplificator de performanță foarte mare PWM pentru frecvențele joase, pentru a maximiza puterea hrănite cu disipare minimă de căldură. Clasa G amplificator pentru frecvențele înalte permite de a atinge calitatea audio a unui clasa A, cu o putere mult mai mare.
  • Preamplificator silențios fabricat cu tehnologie SMD are sarcina de manipulare egalizare, 24dB / oct crossover, protectii sofisticate, limitatorul și comenzile de la panoul de control.
  • Horna € ™ s profil a fost reproiectat pentru a asigura un control mai mare directivitate și distorsiuni mai mici. Unghiul de dispersie este de 90 ° H x 60 ° V.
  • Activitatea de cercetare efectuate cu universitatea pe cabinetâ € ™ s rezonanță și dinamica uid fl aerului a dus la fabricarea unei cutii din polipropilenă cu injecție de absolut inert GAS și conductele de reflex eficiente elibereze de turbulențe nedorite.
Cod:26937
Configurare:2 cale
Amplificator încorporat LF / HF:1000/250 W RMS
Amplificator încorporat LF / HF:2000/500 W
Răspuns la frecvență:45Hz - 20kHz -6dB
Woofer cu frecvență joasă:1x12 - 3 coli inch
Driver de înaltă frecvență:1 - 1,7 inch bobina
SPL cont / vârf maxim:127/133 dB
Dispersia:90 ° x 60 ° HxV
Impedanta de intrare:22 Kohm
Frecvența de recrutare:1,6 KHz
Conector de intrare:XLR / jack cu bucla RCA aux
Cablu de alimentare:5 / 16,4 m / ft
Dimensiunea netă (LxHxD):407x634x370 - 16x24.9x14,5 mm / inch
Greutate netă:17,9 / 39,4 Kg / lb
Dimensiunea transportului (LxHxD):495x720x470 - 19,5x28.3x18,5 mm / inch
Greutatea transportului:20,5 / 45,2 Kg / lb


Unitate vinzare: buc

PDF manualPDF manual

Recenzii

Scrieţi o recenzie