Subwoofer activ FBT Q 118SA

Referinta:

ID: 40468

0

10 627,13 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Subwoofer activ FBT Q 118SA.

Q118SA este un subwoofer extrem de puternic nou proiectat, capabil de a oferi SPL extrem de ridicat și garantând extindere semnificativă frecvență lowa. Optimizarea volumului de încărcare a wooferului și a tubului port cu simularea elementelor finite BEM și dezvoltarea atentă a grilei și a țesăturii de protecție pentru a minimiza impedanța acustică, a dus la o îmbunătățire netă a performanțelor în comparație cu modelele anterioare. Echipat cu un woofer de înaltă calitate B&C ceramic, cu bobină ventilată de 100 mm, are o compresie neglijabilă a puterii, asigurând o presiune acustică maximă chiar și după ore de utilizare continuă.
Amplificatorul de clasa D de 1200Wrms furnizat cu putere de comutare este echipat cu un procesor digital de semnal cu algoritmi complet noi.
Echipat cu 6 presetări, fiecare dintre acestea nu este asociată doar cu o egalizare diferită - pentru a adapta răspunsul subwooferului la diferite condiții de utilizare - ci și cu calibrarea dinamică a procesorului diferit pentru a extinde presiunea acustică maximă la niveluri foarte înalte, cu nici o deteriorare a semnalului inițial. Acest lucru asigură configurabilitatea absolută a sunetului obținut, o flexibilitate mare de utilizare și, mai ales, un raport SPL / dimensiune impresionant.
Dulapul din placaj de mesteacăn de 18 mm este echipat cu 4 mânere din aluminiu și două suporturi pentru suport M20, potrivite pentru utilizarea fie pe partea scurtă, fie pe cea lungă. Este compatibil cu sistemele MITUS 206 și MUSE 210 în configurație la sol, și este proiectat pentru a permite instalarea a 4 roți opționale de 100 mm. Un subwoofer excepțional de puternic și versatil, care poate fi combinat cu o gamă largă de boxe FBT.

  • Woofer 18 "cu 4 bobine vocale
  • Amplificator de putere 1200W RMS Clasa D cu alimentare în modul comutator
  • DSP cu 6 presetări, întârziere digitală în 6 pași
  • Panou de control cu: 3 indicatori led de stare, faza, nivel, presetare, întârziere, conectare stereo XLR / alimentare, alimentare cu duplex de cablu powerCON TRUE1 cu intrare și ieșire
  • Dulap de placaj de mesteacan baltic de 0,70 ", cu vopsea rezistentă la zgârieturi și vopsea
  • 2 soclu suport pentru boxe M20, 4 mânere de transport din aluminiu, roți opționale

ORIGINAL: presetat general, adecvat pentru majoritatea utilizărilor. Filtrul de trecere scăzut este setat la 95 Hz, limitatorul de vârf este reglat pentru a obține echilibrul perfect între SPL ridicat și distorsiunea scăzută
DEEP: această presetare se extinde și rapeluri subwoofer gamă joasă TOA aprox. 40Hz. Filtrul de trecere mică este setat la 95 Hz, limitatorul de vârf este extrem de rapid și garantează eliminarea aproape completă a distorsiunii datorate clipirii amplificatorului. Acest lucru determină în mod necesar reducerea SPL maximă. Recomandat în general pentru aplicații care necesită un sunet extrem de pur și o extensie maximă de frecvență joasă.
PUNCH: presetare furnizarea concentrație maximă de putere în 60 â € „interval de frecvență Â 95Hz. Perfect pentru muzică rock și aplicații de mare putere. Distorsiunea este puțin mai mare, deoarece este mai puțin limitată de limitatorul de vârf, în timp ce nivelul de presiune sonor crește. Filtrul de trecere mică este setat la 95Hz.
INFRA: Similar cu DEEP ceea ce privește extinderea și absența OFA distorsiunea. Difera pentru setarea filtrului de trecere mică la 75Hz. Aceasta permite utilizarea subwooferului la sol la sol în aplicațiile care prezintă și un subwoofer care zboară. Datorită filtrului de trecere pentru alinierea fazelor, frecvența se suprapune în intervalul 50Hz - 75Hz pentru cele două subwoofere este perfect în fază.

Cardioidă REAR ORIGINAL FRONT 1A:  presetata pentru a fi utilizat în systems cu două subwoofere; selectați presetarea ORIGINALĂ pe difuzor orientată către public.
Cardioid SPATE ORIGINAL A2A FRONT: presetat pentru a fi utilizate în systems cu trei subwoofere; selectați presetarea ORIGINALĂ pe cele două difuzoare orientate către public.

Cod: 39893
Configurare: 1 mod REFLEX BASS
Amplificator încorporat LF / HF: 1200 W RMS
Amplificator încorporat LF / HF: 2400 W
Răspuns la frecvență: 30Hz - 100Hz -6dB
Woofer cu frecvență joasă: 1x18- 4 inci bobină
SPL cont / vârf maxim: 135/139 dB cu jumătate de spațiu
Dispersia: HxV omnidirecțional
Impedanta de intrare: 22 Kohm
Frecvența de recrutare: preselectat KHz
Cerințe de curent alternativ: 800 VA
Conector de intrare: XLR cu buclă
Cablu de alimentare: 5 m / ft
Dimensiunea netă (LxHxD): 550 x 700 x 720 / 21,65 x 27,55 x 28,34 mm / inch
Dimensiunea transportului (LxHxD): 610 x 857 x 780 / 24,01 x 33,74 x 30,70 mm / inch


Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual

Recenzii

Scrieţi o recenzie