Set 2 lavaliere wireless Shure BLX188E/W85

Referinta:

ID: 30614

0

4 288,00 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Sistem dual de prezentare wireless cu două microfoane Lavalier WL185

Microfonul premium lavaliera cardioid WL185 aduce un nou nivel de rafinament reproducerii vocale personale. La fel ca toate microfoanele familiei Microflex, acest lavalier folosește un cartuș condensator interschimbabil, ceea ce înseamnă că va exista întotdeauna un lavaliera potrivit pentru aplicația dumneavoastră. Cu transmisie wireless analogică duală


La fel ca toate microfoanele familiei Microflex, aceste lavaloare utilizează un cartuș condensator interschimbabil, oferind o gamă dinamică largă și un răspuns în frecvență pentru reproducerea precisă a sunetului în spectrul audio și o alegere optimă pentru fiecare aplicație.

Fiecare dintre ele are și o clemă rotativă care se rotește în trepte de 90 de grade pentru flexibilitatea de plasare și un parbriz din spumă de protecție, care controlează zgomotul din respirație și rămâne în siguranță.

Microfoanele oferă o ieșire echilibrată, fără transformator, pentru o imunitate crescută la zgomot pe parcursul unei lungi perioade de funcționare a cablurilor și sunt livrate cu clemă de fixare aducătoare care conține două microfoane pentru aplicații duble.

Receptorul dual permite crearea a până la 12 sisteme compatibile (dependente de regiune) și asigură diversitatea antenei interne controlate de microprocesor.

Sistemul QuickScan cu o singură atingere găsește cea mai bună frecvență deschisă. Receptorul este echipat cu ieșiri audio de 6,3 mm și XLR și cu LED-uri de stare în două culori. Transmițătorul pentru caroserie are LED-uri de putere și baterie, un reglabil control al câștigului și o potrivire rapidă și ușoară a frecvenței.

Este alimentat de bateriile AA (incluse) care oferă până la 14 ore de utilizare continuă. Sistemul oferă o gamă de operare de 100 m în camp deschis

Disponibil in urmatoarele variante de frecvente:

  • H8E – 518-542 MHz
  • K14 - – 614-638 MHz
  • K3E - – 606-630 MHz
  • M17 - – 662-686 MHz
  • R12 - – 794-806 MHz

Data sheet

Unitate vanzareSet
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Set 2 lavaliere wireless Shure BLX188E/W85

Set 2 lavaliere wireless Shure BLX188E/W85

Produse similare