Microfon dinamic hipercardioid pentru podcast Audio-Technica AT2040

Referinta: AT2040

ID: 53988

0

474,00 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Descarca
Recenzii

Informatii

Microfonul dinamic XLR AT2040 oferă înregistrare profesională și clară la calitate de transmisie pentru podcasteri, streameri, YouTuber și creatori de conținut deopotrivă.

Bazat pe cel mai bine vândut microfon de difuzare BP40 , AT2040 dispune de un parbriz cu mai multe trepte cu filtru nețesut și plasă de spumă de înaltă calitate, care oferă o filtrare excelentă pentru pop și șuierat. Suportul de șoc integrat previne zgomotul și vibrațiile nedorite care pot fi trecute chiar și prin cele mai bune trepiede și brațe de braț.

Bucurați-vă de un sunet remarcabil fără să vă faceți griji cu privire la zgomotul de fundal: designul unic al acestui microfon produce o calitate audio constantă la o distanță apropiată, fără pop-uri enervante, iar suportul de șoc integrat minimizează și mai mult zgomotele, șocurile sau vibrațiile.

Oferind o izolare vocală excelentă, mai multe microfoane AT2040 pot fi utilizate în imediata apropiere fără probleme, astfel încât găzduirea interviurilor sau colaborărilor podcast va necesita o editare minimă post-producție. Configurarea este rapidă și ușoară, cu ieșirea XLR care se conectează la echipamente profesionale de difuzare sau la interfețe pentru Mac și PC. Designul dinamic oferă voci calde, bogate și profesionale pentru creatorii de conținut de toate nivelurile.

Microfonul dinamic AT2040 oferă sunet de transmisie de calitate profesională într-un pachet accesibil. Deși este proiectat pentru podcasting, AT2040 poate fi folosit și pentru alte configurații de creare de conținut, cum ar fi streaming live, jocuri sau pentru a face voce off.

Elementul cu diafragmă mare al acestui microfon oferă un sunet fin și natural, indiferent de aplicație. Parbrizul intern special în mai multe etape (combinând plasă de spumă și un filtru pop nețesut) asociat cu modelul polar hipercardioid are ca rezultat o captare foarte direcțională și strânsă, care reduce zgomotele externe, producând în același timp un sunet cald și clasic. Microfonul pentru podcast AT2040 facilitează înregistrarea vocii simple sau duble în aceeași cameră, astfel încât chiar și atunci când folosesc două microfoane pentru a înregistra podcasturi pentru două persoane, utilizatorii se vor bucura de o captare excelentă a sunetului.

Așadar, indiferent dacă sunteți un începător sau un podcaster profesionist, Microfonul Hipercardioid Dynamic Podcast Audio-Technica AT2040 este o opțiune excelentă pentru sub 100 GBP.

Accesorii incluse: AT2040 vine complet cu un suport pivotant, un adaptor filetat de la 5/8"-27 la 3/8"-16 și o husă de protecție moale.
 

  • Microfonul dinamic oferă un sunet cald, asertiv, perfect pentru podcasting

  • Diafragmă mare pentru un sunet fin, natural și zgomot redus

  • Parbrizul cu plasă de spumă în mai multe etape oferă o filtrare internă superioară împotriva popiilor

  • Suportul de șoc integrat atenuează zgomotul, șocurile și vibrațiile transmise prin suporturi pentru microfon, brațe și suporturi

  • Modelul polar hipercardioid reduce captarea sunetelor din laterale și din spate pentru o izolare vocală maximă

  • Include suport pivotant pentru suport, adaptor filetat de la 5/8"-27 la 3/8"-16 și o husă de protecție moale

Microfoane
Element Dinamic
Model polar Hipercardioid
Raspuns in frecventa 80-16.000 Hz
Sensibilitatea circuitului deschis -53 dB (2,2 mV) (0 dB=1 V/Pa, 1 kHz)
Impedanta 600 ohmi

Data sheet

Raspuns in frecventa (Hz)15-28000
Impedanta (Ohm)38
Unitate vanzareBucata

Descarca

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Microfon dinamic hipercardioid pentru podcast Audio-Technica AT2040

Microfon dinamic hipercardioid pentru podcast Audio-Technica AT2040

Microfon dinamic hipercardioid pentru podcast Audio-Technica AT2040