Set 2 microfoane wireless Shure ULXD24DE/B87A

Referinta:

ID: 44275

0

23 489,90 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Set 2 microfoane wireless Shure ULXD24DE / B87A

Sistem wireless

ULXD4D

Receptorul fără fir digital Shure ULXD4D Dual Channel oferă două canale de calitate audio fără compromisuri, stabilitate și eficiență a semnalului RF și funcții de configurare avansate într-o singură unitate rack. Șasiul robust, dar ușor și compact, șasiul integral din metal găzduiește două receptoare independente, fiecare cu contoare audio și RF proprii, control de câștig și ieșiri ale receptorului care pot fi directe sau însumate pentru dirijarea semnalului flexibil.

Cu cascada RF și două porturi Ethernet, unitățile pot partaja cu ușurință semnalul RF și pot fi conectate în rețea pentru o coordonare simplificată și implementare. Pentru aplicațiile audio în rețea, rețeaua digitală Dante permite transmiterea și recepționarea mai multor canale audio printr-un singur cablu Ethernet. Dacă frecvențele sunt mai compatibile pe distanțe mai scurte, modul de înaltă densitate poate fi activat pentru a crește dramatic numărul de frecvențe deschise disponibile.

Cu suita de caracteristici și beneficii oferite de sistemele digitale digitale ULX-D, ULXD4D este cu adevărat generații înaintea oricărui alt receptor digital dual din clasa sa și aduce un nou nivel de performanță pentru consolidarea sunetului profesional.

ULXD2 / B87A

Transmițător de microfon wireless portabil ULXD2 / B87A funcționează cu sisteme wireless ULX-D.

Banda de frecvență fără fir: K51, canale TV 38-45 (606-670 MHz) standard de banda NL. Disponibil și în alte frecvențe.

Data sheet

Unitate vanzareBucata
Recenzii

Scrieţi o recenzie