Sitem monitorizare IN EAR Sennheiser XSW IEM SET

Referinta:

ID: 53537

0

2 863,00 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Descarca
Recenzii

Informatii

Setul XS Wireless IEM include tot ce aveți nevoie pentru un început ușor cu monitorizarea personală. Definind noi standarde pentru monitorizarea in-ear wireless simplă, flexibilă și fiabilă, acest sistem este conceput pentru a vă ajuta să vă ridicați nivelul sunetului, indiferent de experiența dvs. tehnologică. Indiferent dacă este o repetiție sau o performanță live, pe o scenă a unui club sau pentru un serviciu de închinare: Beneficiați de sunetul renumit Sennheiser și de fiabilitatea UHF fără fir de calitate profesională solidă, ambalată într-un sistem convenabil și robust, permițându-vă să vă concentrați pe a cânta cât mai bine.

Ieșit din cutie, setul XS Wireless IEM are toate componentele de care aveți nevoie pentru a vă configura monitorizarea personală în câteva minute. XS Wireless IEM este intrarea la renumitul sunet de monitorizare in-ear de la Sennheiser. Oferă întregul potențial al monitorizării intra-auriculare cu o interfață elegantă, ușor de utilizat. Nu este nevoie de expertiză tehnologică pentru a obține toate beneficiile: vă auziți perfect în orice mediu și puteți urmări noi niveluri de perfecțiune.

Sistemul include un transmițător robust, un receptor de corp ușor, căști de pornire intra-auriculare IE 4, baterii, o sursă de alimentare cu adaptor multi-tensiune și un kit de montare în rack pentru transmițător.

Opt bănci de frecvență preconfigurate din gama profesională UHF (cu 12 canale perfect aliniate fiecare) vă mențin conexiunea fiabilă și clară în orice situație. Caracteristicile standard și avansate fac XS Wireless IEM flexibil atât în ​​aplicațiile mici, cât și în cele mari. Serialul se adaptează la cerințele tale în timpul repetițiilor sau spectacolelor live, pe scena unui club sau pentru o slujbă de închinare. Mai multe moduri audio se potrivesc cu diferite performanțe și cerințe de mixare. Puteți trece cu ușurință la modul de focalizare mono, stereo sau pe două canale.

Bodypack-ul receptorului stereo, deși ușor, este proiectat având în vedere scenele live. Opțiunile de setare sunt bine securizate în spatele unui panou rezistent la scenă. Un LED de stare vă ține informat despre starea bateriei și a conexiunii, în timp ce afișajul LC vă oferă acces la setări suplimentare. Puteți regla fin modul de focalizare preferat pentru monitorizarea în ureche, puteți echilibra mixul, puteți comuta EQ pentru a îmbunătăți frecvențele mai înalte sau puteți selecta canalul sau o frecvență manuală.

Transmițătorul stereo vine cu o carcasă metalică robustă. Reglarea fină a celor mai importante opțiuni nu a fost niciodată mai ușoară. Indiferent dacă doriți să creșteți câștigul, să verificați setarea frecvenței sau să sincronizați mai multe receptoare pentru configurarea trupei dvs.: totul are nevoie de mai puține clicuri decât numărul de intrare al toboșarului dvs. Un kit de montare în rack și o antenă detașabilă permit setari și configurații flexibile.

Setul include și o pereche de căști intraauriculare IE 4. Acestea reproduc o calitate remarcabilă a sunetului și o dinamică ridicată și sunt echipate cu huse pentru urechi interschimbabile pentru a oferi o potrivire sigură și confortabilă. Obțineți o izolare bună de zgomotul ambiental, precum și un răspuns foarte bun la bas.

Caracteristici

  • Set complet – include toate componentele necesare pentru a începe cu monitorizarea wireless în ureche
  • Conexiune wireless fiabilă, ușor de gestionat în gama profesională UHF
  • Moduri audio multiple pentru diferite configurații sau performanțe și opțiuni unice de mixare
  • Modul de focalizare permite abilitatea de a prioritiza o intrare față de alta direct de la receptorul de corp pentru o experiență de monitorizare specifică utilizatorului
  • Funcții avansate precum EQ și limitator
  • Presetări de frecvență perfect aliniate în 8 bănci cu 12 canale fiecare - opțiune pentru reglare manuală
  • Un număr nelimitat de receptoare poate fi utilizat cu un singur transmițător, permițând setări rentabile
  • Senzor în infraroșu pentru a sincroniza cu ușurință mai multe receptoare cu un emițător

 

Setul de pornire all-in-one la nivel profesionist

Trecerea la monitorizarea in-ear nu mai este copleșitoare sau necesită liste lungi de echipamente. Setul XS Wireless IEM include totul pentru a începe. Acum puteți avea cel mai bun sunet în câmp apropiat, control deplin asupra mixului și o izolare bună, împreună cu o conexiune wireless solidă. Concentrează-te pe noul tău sunet live pe orice scenă sau loc: XS Wireless IEM te conectează la un set de opțiuni bogate care conduc talentele de pe toate etapele la noi niveluri de perfecțiune. Este atât de ușor.

Se adaptează la orice situație și configurație

Ești un talent solo cu chitară și laptop? Un duo cu instrumente care se schimbă, sau o trupă mai mare, sau cumva toate astea? Setul XS Wireless IEM vă oferă acoperire. Fiecare receptor poate echilibra un mix individual datorită multiplelor moduri audio și opțiunilor de echilibrare. De asemenea, vă puteți configura cu ușurință întreaga bandă prin simpla conectare a pachetelor suplimentare de receptor la transmițătorul dvs.

Nu este vorba doar despre sunet

Da, XS Wireless IEM folosește un design UHF avansat pentru a oferi un sunet de încredere și clar – iar căștile intraauriculare IE 4 oferă toate nivelurile de dinamică și bas. Dar mai sunt. Am condensat zeci de ani de experiență de la etapele mari și mici în dezvoltarea XS Wireless IEM. Majoritatea pot fi auzite. Unele pot fi simțite. Iar alții îți vor veni în atenție doar odată ce vei avea nevoie de ele. Dar toate vă vor ghida în siguranță, fie că sunt live pe scenă, fie în timpul sesiunilor de repetiții îndelungate.

 

Data sheet

Unitate vanzareSet

Descarca

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sitem monitorizare IN EAR Sennheiser XSW IEM SET

Sitem monitorizare IN EAR Sennheiser XSW IEM SET

Sitem monitorizare IN EAR Sennheiser XSW IEM SET