Digital Loudspeaker management FBT DLM 26

Referinta:

ID: 39622

0

4 116,89 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Gestionarea difuzorului digital FBT DLM 26.

DLM26 este un procesor de gestionare digitală a difuzorului cu 3 intrări x 6 de ieșire bazat pe DSP, ideal pentru instalații fixe și evenimente live. Acesta combină funcțiile unei multitudini de produse convenționale într-o unitate compactă 1U cu funcții extinse de control de la distanță pentru PC.

Dispune de o calitate audio excelentă, cu convertoare A / D de înaltă calitate AKM5392 24bit și convertoare D / A AKM 4396 24 bit D / A, procesare semnal de dublă precizie optimizată cuplată cu conversie de 24 de biți asigură o gamă dinamică> 110db

Unitatea poate funcționa în STANDARD MODE sau în DCL MODE. Primul mod de permis pentru a configura crossover-ul în 2x2 mod + SUB, 2x3 way sau 6way, intrarea L, R, L + R pot fi atribuite liber fiecărei ieșiri.

În modul DCL, unitatea poate fi configurată în 3ch DCL, 2ch DCL + 2ch standard, 1ch DCL + 4ch standard. Modul DCL înseamnă limitator cu compresor dublu, fiecare canal DCL are un limitator cu bandă dublă și un compresor cu frecvență împărțită LO / HI. Aceasta este o caracteristică exclusivă a procesorului digital și este foarte utilă pentru a proteja filtrele pasive cu două sensuri, fără atenuare pasivă în încrucișarea dintre wooferul LF și driverul HF. Cu modul DCL este posibil să setați două praguri diferite de protecție pentru woofer și driver, cu frecvența de divizare corespunzătoare frecvenței de încrucișare pasivă.

Fiecare intrare are 5 filtre filtre complet configurabile, o întârziere de 288.66ms maxim în pasul de 6.8us, câștig.

Fiecare ieșire are 4 filtre complet configurabile, cu o întârziere de 288,66ms maxim în pas de 6,8us, câștig, fază, LO-pass / Hi-pass crossover de la 6 la 24db / Oct cu Q sau standard, compresor RMS cu genunchi moale și limitator de vârf.

Cele 2 niveluri de intrare sunt afișate pe rânduri de 6 niveluri LED + 1 clip clip, cele 6 niveluri de ieșire sunt afișate de rânduri de 5 niveluri LED + 1 clip clip + 1 led limitator. Unitatea are 2 intrări analogice, o intrare SPDIF stereo digitală și 6 ieșiri analogice.

Sunt disponibile funcții de legătură între intrări și funcții de conectare între ieșiri.

O funcție permite ca rampe să închidă nivelul de ieșire la modificările parametrilor, atunci când
unitatea este utilizată ca unitate de instalare; această funcție poate fi exclusă atunci când unitatea este folosită live și ea
este necesar pentru a efectua mici modificări ale parametrului setat ... din zbor.

Pc SW pentru telecomanda prin RS485 sau USB permite conectarea în rețea de până la 32 de unități și permite controlarea parametrilor completi ai procesorului, pentru a arăta faza setării filtrului și pentru a ajusta grafic compresorul RMS și vârful limitator. Specificația standard completă include, de asemenea, până la 64 de memorii cu blocare de securitate și două setări la nivel de parolă.

Caracteristici speciale și noi:

-Un         Hi-pass / Lo-pass / personalizat Q filtre de ordinul al doilea rafturi

- RMS compresor și PEAK limitator pe fiecare canal de ieșire cu constantă de timp și algoritmul optimizat pentru difuzor de protecție termică și mecanică în timp ce maximizarea ieșire fără distorsiuni

- Intrare canal L, R sau L + R liber repartizabile pentru fiecare canal de ieșire

- Dublu Compresor Limitator Mode (DCL) cu două RMS bandă compresor și limitator de vârf cu reglabil HP / LP divizat frecvență și adj parametru separat. Aceasta este o caracteristică exclusivă și foarte utilă în procesoarele digitale cu scop general

- ALL TRECERE întâi și a doua comandă filtre utile pentru configurații SUB cardioidă, foarte precis de aliniere de fază, crossover de matrice speciale de control model, alinierea între diferite boxe și sisteme.


Unitate vinzare: buc

PDF manualPDF manual

Recenzii

Scrieţi o recenzie