Casti wireless Audio-Technica ATH-S220BT

Referinta:

ID: 55896

0

314,00 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Descarca
Recenzii

Informatii

Experimentați o claritate excepțională a sunetului cu căștile wireless ATH-S220BT de la Audio-Technica, care oferă până la 60 de ore de viață a bateriei și conectivitate multipunct.

ATH-S220BT sunt căști ușoare, cu o potrivire relaxată, construite pentru a oferi un confort extins. Cântărind doar 180 g (6,3 oz) - aproximativ aceeași greutate ca un disc de vinil de 12 inchi - designul inteligent al căștilor ATH-S220BT ajută la prevenirea încordării gâtului și umerilor, astfel încât să vă puteți bucura de album după album sau de sesiuni de jocuri cu prietenii.

De la ascultarea melodiilor tale preferate prin smartphone-ul tău până la răsfoirea celor mai recente videoclipuri virale pe un laptop sau tabletă, vei experimenta sunet puternic din orice sursă.

Din 1962, Audio-Technica s-a dedicat să ofere ascultătorilor cea mai bună calitate a sunetului și nu există niciun compromis cu această dăruire atunci când vine vorba de căștile noastre fără fir cu adevărat captivante ATH-S220BT, cu cel mai bun buget.

Aceste căști fără fir la prețuri accesibile au și o funcție de încărcare rapidă - pot fi încărcate în zece minute pentru 3,5 ore de ascultare. În plus, cu un cablu USB tip A la USB Type C™ inclus, puteți să vă încărcați cu ușurință folosind o varietate de dispozitive diferite.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune căști sub 100 EUR, nu căutați mai departe. Încorporând o mulțime de funcții, căștile ATH-S220BT sunt, de asemenea, compatibile atât cu Siri, cât și cu Asistentul Google, astfel încât să puteți accesa funcția de recunoaștere a vorbirii a dispozitivului dvs. printr-o apăsare de buton. Primiți notificări, trimiteți mesaje și controlați redarea audio fără a ridica un deget.

Specificații
TipDinamica închisă
Diametrul driverului40 mm
Raspuns in frecventa5 - 32.000 Hz
Sensibilitate105 dB/mW
Impedanta32 ohmi
BaterieBaterie litiu polimer de 3,7 V DC
Durata de viata a baterieiAproximativ. 60 de ore de utilizare continuă (redare de muzică)
GreutateAproximativ. 180 g (6,3 oz)
Timp de incarcareAproximativ. 4 ore
CabluCablu controler iS detașabil de 1,2 m cu microfon
ConectorMini stereo de 3,5 mm (1/8″).
Tip microfonCondensator electret
Sensibilitatea microfonului‐42 dB (1 V/Pa, la 1 kHz)
Raspuns in frecventa microfonului50 - 4.000 Hz
Model polar al microfonuluiOmnidirecțional
Accesorii incluseCablu de încărcare USB (30 cm (12"), cablu USB tip A / USB tip C) cu microfon în linie și control (mini stereo placat cu aur de 1,2 m (3,9") /3,5 mm (1/8") ‐fișă (4 poli/în formă de L))
Bluetooth®
Versiune Bluetooth®Bluetooth versiunea 5.0
Interval de operareLinia de vedere ‐ aprox. 10 m (33')

Data sheet

Unitate vanzareBucata

Descarca

Recenzii

Scrieţi o recenzie