Casti wireless Shure AONIC 50 WH

Referinta: SBH2350-WH-EFS

ID: 56481

0

1 281,00 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Sunet premium, wireless de calitate studio, creat din decenii de experiență profesională. Fara cabluri. Fără fire. Doar ascultare pură oriunde te duci.
Anularea zgomotului reglabilă pentru a elimina distracția pentru o experiență de ascultare cu adevărat captivantă.
Modul mediu vă permite să auziți lumea exterioară prin apăsarea unui comutator.
Durata de viață a bateriei de până la 20 de ore oferă sunet neîntrerupt oriunde te duci - în tren, în avion, la serviciu sau acasă.
Confort de lungă durată și durabilitate construite pentru a rezista rigorilor drumului. Se pliază pentru portabilitate cu husă de protecție.
Comenzi cu vârful degetelor pentru acces rapid pentru a răspunde la apeluri, a regla volumul sau a vă întrerupe muzica prin apăsarea unui buton.
Tehnologie wireless Bluetooth® 5 pentru stabilitate sporită și o rază de acțiune de până la 30 de picioare (10 metri). Se asociază cu telefoane, tablete și laptopuri.
Amplificator premium pentru căști și suport pentru codecuri multiple, inclusiv Qualcomm® aptX™, aptX™ HD, aptX™ Low Latency audio, Sony LDAC, AAC și SBC.
Conectați-vă la surse cu fir cu intrare audio analogică de 3,5 mm pentru a rămâne conectat la orice dispozitiv, inclusiv la sistemele de divertisment pentru avion, sau la intrare digitală USB-C pentru încărcare și audio de înaltă rezoluție de până la 32 biți/384 kHz.
Aplicația ShurePlus™ PLAY vă permite să vă personalizați anularea zgomotului și nivelurile Modului de mediu. Descărcare gratuită pentru iOS și Android.
Include o garanție de doi ani, căști wireless AONIC 50, husă de protecție, cablu audio de 3,5 mm și un cablu de încărcare USB-C.
Disponibil în trei opțiuni de culoare *(negru, maro, alb/brun)



Data sheet

Unitate vanzareBucata
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Casti wireless Shure AONIC 50 WH

Casti wireless Shure AONIC 50 WH

Casti wireless Shure AONIC 50 WH

Produse similare