Telecomanda Showtec Quick DMX IR Remote

Referinta: 50053

ID: 32484

0

94,79 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit la comenzi peste 299 lei

Informatii
Recenzii

Informatii

Telecomanda Showtec Quick DMX IR Telecomanda.

Telecomanda IR poate fi utilizată în combinație cu interfața Quick DMX D512 plus pentru a declanșa 18 scene sau urmăriri din memoria sa. Este posibil să utilizați 4 scene sau urme simultane.

Quick DMX oferă soluția finală pentru controlul iluminării. Oferă posibilitatea controlului direct, de la simple parcări la cel mai complex control lumină și pixel în mișcare, cu un computer, software și o interfață. Calculatorul este încărcat cu software-ul Quick DMX pentru a construi și controla emisiunea de iluminat, printr-o interfață printr-un port USB.
Software-ul este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și poate fi utilizat cu ușurință chiar și de către cei a căror cunoaștere a programării DMX și a luminii este limitată. Oferim un software unic, care poate fi descărcat gratuit de pe pagina noastră de descărcare a site-ului nostru web. Software-ul este disponibil pentru Windows și MacOS. Toate actualizările software sunt gratuite.
SOFTWARE-UL
Software-ul conține mai multe vizualizări: editor, pixeli, live, stand alone. Fiecare vizualizare are propriile file dedicate pentru a avea acces direct la toate funcțiile și setările necesare.
Declarați-vă echipamentul de iluminare în Editor> Luminări. Biblioteca conține fișiere de personalitate pentru cele mai obișnuite accesorii (spoturi, bare, capete mobile, schimbător de culori, strobe etc ...). Această bibliotecă este actualizată regulat pentru a fi la curent cu noile versiuni de accesorii. Dacă lumina pe care o utilizați nu este inclusă, este ușor să adăugați și să configurați altele noi.
Cu Editorul> Pași puteți crea scene dinamice. Ecranul gestionează:
• mișcări pan / înclinare
culori, gobos, ...
• trychromie
• modul timp și decolorare
• grupuri de fixare
• etc
Ecranul arată similar unui „birou de iluminat obișnuit”, dar cu avantajul funcțiilor speciale precum copierea, lipirea, inserarea, paleta de culori, etc.

În Generator, puteți construi scene complexe de iluminare în câteva clicuri de mouse, acesta poate gestiona mișcări pan / înclinare, culori, gobo și efecte, pentru un grup de lumini în mișcare, cu efecte de întârziere.
Cu pixeli este ușor să creezi un fisier, curcubeu, efecte de text sau să încarci GIF-uri pentru a fi utilizate ca șablon pentru spectacolul animat de pixeli. Trebuie doar să adăugați dispozitivele dvs. cu pixeli orizontali și verticali corecti pentru a atribui intervalul de culori și poziția pe ecran, ca configurația reală. Pixelii vor face toate calculele și vor genera toate valorile DMX.
În Live, puteți juca și personaliza emisiunea în funcție de nevoile dvs. (pagini, butoane, presetări). Butoanele pot fi făcute pentru culori, mișcări de efecte, dar pot declanșa, de asemenea, o scenă de lumină completă sau un fișier multimedia cu cronologie. În timp ce funcționați în direct, este posibil să înlocuiți editorul.
Timeline este un software de editare a spectacolelor multimedia sincronizate. Este capabil să redea mai multe formate de fișiere (video, imagine, audio și scene de lumină). Aruncați fișierele în calendar și glisați-le în timpul dorit. Aplicațiile posibile sunt:
„de bază” sunet și lumină ”. Fișierele audio citibile sunt în format wav, mp3, ogg și wma.
„Video și lumină” pe ecranul cu plasmă sau videoproiector. Fișierele de imagine care pot fi citite sunt bmp, jpg, png, giff. Fișierele video care pot fi citite sunt avi, mpg, mpeg, mov, wmv.
Cu 3DView puteți afișa scena în 3 dimensiuni și arată luminile care se mișcă în timp real, din orice punct de vedere. Setați dimensiunea etapei și așezați-vă obiectele și corpurile de iluminat. Programul are o bancă de obiecte de bază (boxe, truss, instrumente muzicale, ...). De asemenea, puteți importa propriile dvs. obiecte. Setați poziția (orientarea, scala, culoarea) fiecărui obiect (sau accesoriu). Este posibil să setați acești parametri pe un grup de obiecte. Setați texturi, luminozitate, nivel de fum pentru mai mult realism.
Interfețele și raftul de 19 "pot funcționa, de asemenea, lumini în regim de sine stătător. Cu vizualizarea StandAlone puteți descărca scene dinamice în interfață. În funcție de model, este posibil să stocați de la 1 la 14 scene dinamice pentru reamintire ulterioară fără necesitatea unui computer. Scenele pot fi schimbate sau adăugate între ele. Acest sistem nu este ideal doar pentru backup în timpul spectacolelor mari, ci și pentru a rula instalații independente în care utilizarea simplă este importantă, cum ar fi expoziții și iluminat arhitectural, ..

Actualizare software 11 septembrie 2014 - versiunea 7.1.12
principal - manual PDF (engleză)
principal - limba spaniolă în software
main - bug-ul "verifică dacă există o versiune software nouă"
Edit fixture - meniul pop-up din canalele / nivelurile listelor nu funcționa (doar în versiunea 7.1.8)
Pași - „Pasta canal” fără bug „copie canal” este remediat
Pași - își amintește ultima stare a butonului „Dezgolire acțiuni”, după ce software-ul a ieșit / repornit
Pixeli - funcționează tastatura fixă ​​(ctrl x, c, v)
Live - cu opțiunile „estompează” + „pauză la sfârșit” împreună, toate canalele se opresc corect
TimeLine - încarcă toate fișierele wav PCM
TimeLine - după un multi-import de fișiere media, lungimea blocurilor este corectă
3DView - grupul selectat în 2DView este selectat corect în 3DView
StandAlone - scena finală este generată corect, atunci când nu există o scenă la ora 0 în cronologie
StandAlone - după un multi-import de fișiere scene, lungimea blocurilor este corectă


Unitate vinzare: buc

Recenzii

Scrieţi o recenzie