Adaptor Showtec Innovative Systems (round) drape support adapter kit 31-36 mm

Referinta: 89383

ID: 40752

0

80,49 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit la comenzi peste 299 lei

Informatii
Recenzii

Informatii

Adaptor Showtec Innovative Systems (rotund) suport adaptor draper kit 31-36 mm.

Showtec Innovative Systems (rotund) set de adaptor pentru draperie

31,0 (dia) mm (int.) / 36,0 (dia) mm (ext.), Negru

Setul adaptor pentru suportul draperiei poate fi utilizat pentru a face diferite sisteme și tuburi compatibile cu sistemele P&D Showtec.

Puteți închiria și cumpăra tot felul de sisteme Pipes & Drapes, dar nu există un sistem la fel de versatil și ușor de utilizat ca Showtec Pipes & Drapes. Ca urmare a inovațiilor pure, sistemul nostru de Țevi și draperii este mult mai ușor de deplasat decât orice alt sistem de pe piață. De asemenea, este foarte decorativ. Toate acestea fac ca nu. 1 alegere pentru teatre, evenimente, spații de afaceri, expoziții și multe altele.

Sistem de conectare revoluționar în 4 căi
Dacă ați mai folosit un sistem Pipes & Drapes, probabil știți care sunt deficiențele: de exemplu, suportul telescopic pentru draperii care se detașează, perdelele neregulate suspendate sau montarea stângace.
Conectorul revoluționar și patentat cu 4 căi cu sistemul său autolock face din aceste întâmplări un lucru din trecut. Acest sistem garantează conexiuni solide de poziții verticale și suporturi de drapaj, în timp ce acestea pot fi încă ajustate la orice direcție imaginabilă. Showtec Pipes & Drapes merge tot mai departe. Un alt avantaj este că cele patru deschideri ale conectorilor au o dimensiune universală de 16 mm. Acest lucru vă oferă spațiu pentru montarea unei camere, difuzor sau lampă. Folosind un adaptor, puteți, de asemenea, să conectați perfect conectorul Showtec cu 4 căi la toate sistemele de conducte și draperii cu verticale rotunde.

Avantaje suplimentare
Veți descoperi avantaje suplimentare atunci când utilizați Țevi și draperii Showtec. Montajele noastre telescopice din aluminiu armat pot fi asamblate până la 6 metri fără a fi nevoie de scări, iar capetele de blocare garantează o conexiune ușoară și robustă. În plus, plăcile noastre de bază cu colțurile rotunjite sunt întărite pentru a suporta o greutate suplimentară.
Suporturile de drapaj armate pot suporta o greutate de 25 kg și pot fi reglate până la 3 metri lungime. Sistemul Velcro garantează că perdelele sunt atârnate uniform și drept.

perdele
Toate perdelele din gama Showtec P&D sunt fabricate din țesături ignifuge permanente care respectă standardul german DIN 4102-B1. Perdelele pot fi spălate în timp ce păstrează rezistența la flacără.

Showtec are o gamă largă de stofe diferite care pot fi utilizate pentru sistemele Pipe and Drape. Fiecare tip de pânză are propriile specificații și aplicații care sunt explicate în prezentarea de mai jos.

Satin cu luciu mediu.
Satinul Gloss Mediu este o țesătură ușoară. Greutatea este de 165 grame / m2. Datorită ușoarei, este ușor de manipulat și mai rentabil. Perdelele au un aspect ușor lucios. Perdelele din satin cu luciu mediu pot fi spălate și sunt ignifuge conform DIN 4102-B1 (IFR). Sunt confecționate din 100% PES FR. Datorită țesăturii ușoare nu va bloca lumina pentru 100% pentru aceste tipuri de aplicații pe care le puteți utiliza seria Dimout.

Molton CS
Molton CS este standard pentru îmbrăcăminte de scenă și este confecționat din aceeași țesătură ca fundalurile. Molton CS este greu cu o greutate de 300 grame / m2. Are o finisare mată și, prin urmare, absoarbe cea mai mare parte a luminii. Datorită densității sale mai mari, blochează și lumina mult mai bine decât satinul cu luciu mediu.
Perdelele Molton CS sunt lavabile și sunt ignifuge conform DIN 4102-B1 (IFR).
Sunt fabricate 100% PES FR.

Dimout
Țesăturile Dimout sunt țesături strălucitoare cu o greutate de 260 gram / 2. Sunt ideale pentru aplicații decorative și sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Perdelele Dimout sunt special concepute pentru a bloca lumina și pot fi utilizate de exemplu în fața ferestrelor.
Perdelele Dimout pot fi spălate și ignifuge conform DIN 4102-B1 (IFR). Sunt fabricate 100% PES FR.

Cortina cu coarde
Perdele cu coarde sunt foarte potrivite pentru efecte decorative. Acestea au o transparență ridicată și sunt ideale pentru a fi iluminate pentru a crea efecte elegante și impresionante. Perdelele cu coarde sunt lavabile și ignifuge conform DIN 4102-B1 (IFR). Sunt fabricate 100% PES FR.


Unitate vinzare: buc



Recenzii

Scrieţi o recenzie