Difuzor de plafon 100V Bose FreeSpace DS 16F WH

Referinta:

ID: 53576

0

715,43 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Descarca
Recenzii

Informatii

Proiectate special pentru aplicații comerciale de toate genurile și dimensiunile, boxele elegante FreeSpace DS 16F încorporează un difuzor full-range de 16 W, 2.25” pentru reproducerea cu acuratețe atât a dialogurilor, cât și a muzicii. Opțiunile versatile de montare deschid un spectru nou de aplicații, iar instalarea simplificată face ca sunetul premium Bose să fie mai accesibil ca oricând.

Produsele FreeSpace din gama DS sunt la sfârșitul ciclului de fabricație (EOL – End Of Life). Aceste produse se mai livrează doar în limita stocurilor disponibile, stocuri care sunt limitate. Gamele care înlocuiesc seria DS sunt Bose FreeSpace FS si DesignMax.

Boxa profesională Bose FreeSpace DS16F este una din cele mai populare boxe pasive pentru aplicații comerciale de orice dimensiuni. Versatilitatea sa o face să fie o soluție ideală pentru aplicații în care muzica se aude în fundal, într-o gamă largă de medii de afaceri, de la sectorul retail și restaurante până la magazine, mall-uri, clădiri de birouri și aeroporturi.
Pentru performanțe optime, boxa profesională Bose FreeSpace DS16F necesită egalizare activă. Boxele Bose FreeSpace DS 16F întrunesc numeroase standarde pentru muzică și sisteme de evacuare din întreaga lume.

Arie de acoperire extinsă, cu difuzoare de frecvențe înalte de 2,25 inch și woofer de 5,25 inch, oferind dispersie conică de 160°. Se montează încastrat în tavan sau suspendat, folosind un kit de montaj de tip suspendat (pendant), la o înălțime maximă a tavanului de 10 m.
Transformator integrat pentru setări de configurare, ușor accesibil
Integrare cu orice produs din gama FreeSpace, păstrând tonalitatea și uniformitatea sunetului
Se poate adăuga un modul de bas FreeSpace 3, aparent sau tip îngropat
Boxele profesionale Bose FreeSpace DS16F Suportă o serie de accesorii: suporturi de tavan, grile pătrate sau kit de suspendare (pendant kit)

Produs înlocuitor din noile game 2020: FreeSpace FS2C

Aplicații:

  • magazine
  • baruri, restaurante
  • săli de așteptare
  • hoteluri, unități de cazare
  • lăcașuri de cult

 


Data sheet

Diametru difuzor joase (inch)2.25
Raspuns in frecventa (Hz)80-19000
Sensibilitate (dB)84
Impedanta (Ohm)8
Putere garantata (W)16
Greutate (Kg)1.9
Unitate vanzareBucata

Descarca

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Produse similare