Set difuzoare de plafon, wireless DAP Audio WCSS-230 G2

Referinta: D6451

ID: 55684

0

2 056,86 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Difuzor activ de tavan fără fir de 6,5” - alb
  • Set de două difuzoare de 30 W RMS cu amplificator clasa D
  • Streaming prin Wi-Fi și conexiune la rețea prin cablu
  • Streaming direct de pe smartphone-uri
  • Intrare RCA
  • Configurație cu mai multe camere

 

DAP WCSS-230 G2 este un set de două difuzoare de tavan albe, cu 2 căi, de 6,5 inchi, una cu amplificator integrat de 2 x 30 de wați clasa D, una pasivă, capabilă să redea fluxuri muzicale pe internet prin ethernet și Wi-Fi . Amplificatorul de clasa D comandă ambele difuzoare în mono sau stereo și poate fi conectat fără fir prin Wi-Fi la orice dispozitiv Android și iOS. Nu este necesar niciun hub, iar configurarea în mai multe camere este posibilă cu mai multe seturi de difuzoare. De asemenea, se poate conecta la o rețea prin cablu printr-un cablu RJ45 standard și se poate reda din fluxurile de internet.

Aplicația Smart Sonix (disponibilă pentru iOS și Android) vă permite să configurați și să transmiteți în flux muzica și postul de radio preferat de pe orice platformă muzicală, cum ar fi Spotify, Deezer sau Tuneln. De asemenea, este posibil să aranjați setările pentru o instalare cu mai multe camere. De exemplu, puteți transmite în flux muzică diferită la fiecare set de difuzoare și/sau puteți reda seturi la diferite niveluri de volum.

Nu sunt necesare unelte pentru instalare datorită unui mecanism special. Datorită designului grilajului ultra-subțire, aceste difuzoare vor fi aproape invizibile atunci când sunt instalate. Grila este ținută în poziție de magneți puternici din neodim, dar este și ușor detașată pentru a accesa butonul de conexiune Wi-Fi (WPS). Pe lângă streaming audio, are și o intrare de linie pentru a conecta surse audio cu fir. Un limitator de volum limitează ieșirea la 50% putere (2 x 15 wați). Este inclusă o sursă de alimentare de 24 de volți.

Data sheet

Diametru difuzor joase (inch)6.5
Raspuns in frecventa (Hz)70-20000
Sensibilitate (dB)87
Impedanta (Ohm)8
Putere maxima (W)60
Putere garantata (W)30
Dimensiune (mm)233 x 105
Greutate (Kg)3.4
Unitate vanzarePereche
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Produse similare