Lavaliera wireless JTS IN-264TB/5

Referinta: 25.5430

ID: 34478

0

1 392,54 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Lavaliera wireless JTS IN-264TB / 5



Fiabilitate și flexibilitate: îmbunătățirea calității de transmisie și maximizarea gamei de operare asigură fiabilitatea și oferă flexibilitate! Aceste caracteristici ale sistemului IN-264 au fost realizate printr-un design inovator al circuitului și o putere de transmisie comutabilă. Astfel, este posibilă o transmisie audio wireless de înaltă calitate de până la 300 m într-un câmp liber în aer liber, fără probleme.
Transmisie rapidă: datorită REMOSET, frecvența unui emițător portabil sau a unui transmițător de buzunar poate fi ușor configurată prin intermediul receptorului. Este posibil să setați de la distanță canalul de transmisie dorit la emițător prin semnal radio, fără a fi necesar un contact vizual. Acest lucru poate fi realizat într-o secundă separată, chiar și în timpul unui spectacol live! O metodă activă de analiză a transportatorului oferă suport utilizatorului, permițând doar canale de transmisie pe care nu este activ niciun alt transmițător.
Transmițător de buzunar UHF PLL cu microfon lavalier
Caracteristicile profesionale și un design inovator al circuitului fac din acest emițător de buzunar un partener de încredere pentru tehnologia de transmisie audio wireless. Cu ajutorul tehnologiei REMOSET, este posibilă ajustarea cu ușurință a frecvenței de transmisie prin intermediul receptorului IN-264R / 2, de asemenea, pe o distanță mai mare.
Caracteristici impresionante: ajustarea sensibilității (12 dB la -18Â dB) și atenuare comutabilă (0 dB / -6 dB / -20Â dB), funcție de blocare, afișare la 5 niveluri a stării bateriei și indicație scăzută a bateriei, LCD retroiluminat. Prezentările audibile și alte transmisii vocale pot fi ușor realizate cu ajutorul microfonului lavalier CM-501 furnizat.
Toate microfoanele instrumentului din seria CX și microfoanele cu bandă / lavalieră ale seriei CX / CM pot fi operate la IN-264TB / 2.

Licență necesară pentru acest sistem în UE.
Vă rugăm să citiți notele referitoare la sistemele wireless în secțiunea „INFORMAȚII IMPORTANTE”!



Răspuns în frecventa (Hz): 40-18000
Dimensiune (mm): 68x172x21
Greutate (kg): 68x172x21
Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual

Data sheet

Raspuns in frecventa (Hz)40.00
Dimensiune (mm)68.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Lavaliera wireless JTS IN-264TB/5

Lavaliera wireless JTS IN-264TB/5

Produse recent vizualizate