Receptor multifrecventa cu 2 canale JTS IN-264R/5

Referinta: 25.5420

ID: 34474

0

2 183,23 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Receptor multifrecventa cu 2 canale JTS IN-264R / 5



Fiabilitate și flexibilitate: îmbunătățirea calității de transmisie și maximizarea gamei de operare asigură fiabilitatea și oferă flexibilitate! Aceste caracteristici ale sistemului IN-264 au fost realizate printr-un design inovator al circuitului și o putere de transmisie comutabilă. Astfel, este posibilă o transmisie audio wireless de înaltă calitate de până la 300 m într-un câmp liber în aer liber, fără probleme.
Transmisie rapidă: datorită REMOSET, frecvența unui emițător portabil sau a unui transmițător de buzunar poate fi ușor configurată prin intermediul receptorului. Este posibil să setați de la distanță canalul de transmisie dorit la emițător prin semnal radio, fără a fi necesar un contact vizual. Acest lucru poate fi realizat într-o secundă separată, chiar și în timpul unui spectacol live! O metodă activă de analiză a transportatorului oferă suport utilizatorului, permițând doar canale de transmisie pe care nu este activ niciun alt transmițător.
Diversitate 2 canale receptor UHF PLL, cu tehnologia REMOSET.
124 de canale prestabilite, aranjate clar în șase grupuri de canale, permit utilizarea cea mai versatilă a frecvențelor. Cu o lățime de bandă de 36 MHz, pot fi operate până la 20 de canale fără intermodulare în același timp. Funcția de scanare integrată facilitează considerabil selectarea canalelor de transmisie. Doar canalele pe care nu este localizat niciun semnal de transport vor fi activate pentru utilizare ulterioară. Squelch-ul tonului pilot și squelch-ul de zgomot previne în mod eficient semnalele de purtare externe și semnale de zgomot în cazul în care acestea apar.
Parametrii importanți și modurile de operare sunt întotdeauna la vedere: starea bateriei emițătorului, canalului receptor / grupului de receptori, nivelul audio / nivelul RF, mut, blocare și antena activă. În cazul unui avertisment cu baterii reduse, ecranul retroiluminat schimbă culoarea afișajului de la verde la portocaliu.

Semnalul audio echilibrat este disponibil la ieșirile unice, precum și la ieșirea mixului. Pentru fiecare ieșire, atenuatorul cu comutare în 2 direcții permite o ajustare perfectă la următoarele unități.
Un opțional de amplificare a antenei UB-900 ... poate fi alimentat cu energie direct prin intrările antenei.
Carcasa metalică robustă poate fi foarte ușor schimbată într-o carcasă de inserție de 482 mm (19 ") (livrată cu suporturi de montare).


Răspuns în frecventa (Hz): 40-18000
Dimensiune (mm): 420x54x230
Greutate (kg): 2
Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual

Data sheet

Raspuns in frecventa (Hz)40.00
Dimensiune (mm)420.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Receptor multifrecventa cu 2 canale JTS IN-264R/5

Receptor multifrecventa cu 2 canale JTS IN-264R/5