Unitate efect laser Stage Line LSX-142SRGY

Referinta:

ID: 28889

0

1 275,26 lei inclusiv tva

1 173,24 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Unitate efect laser Stage Line LSX-142SRGY.

MetrixLine

Cu ajutorul laserelor de expunere clasice ale MetrixLine, este posibil să se afișeze modele și figuri geometrice clare, fără dificultăți datorită motoarelor de mare viteză. Mai mult, cu galben, roz sau cian, modelele selectate ale acestei linii oferă culori proaspete noi. Unitățile sunt controlate convenabil prin DMX, controlate cu muzică printr-un microfon reglabil integrat sau prin programe prestabilite. Astfel, unitățile MetrixLine sunt potrivite ideal pentru cluburi sau discoteci și asigură cele mai impresionante efecte de iluminare.

Afișează unitatea de efect laser,

cu un laser roșu (100 mW) și un laser verde (40Â mW) care generează un fascicul laser galben suplimentar atunci când este amestecat. Unitatea poate fi controlată prin DMX sau poate fi activată prin sunet. Motoarele scannerului de mare viteză (viteza scanerului: 15.000 puncte / s) permit o afișare clară a modelelor și cifrelor grafice. Cu interfață DMX512 (17 canale DMX) și funcționare în regim de sine stătător, controlat muzică prin microfon reglabil integrat sau preprogramat. 80 de tipare de bază pot fi activate imediat prin DMX. Funcția maestru / sclav permite operarea simultană a mai multor unități. Adresa poate fi reglată prin butoanele meniului, indicarea prin afișaj LED.
În livrare este inclusă o telecomandă cu infraroșu. Inclusiv comutatorul cu cheie pentru o funcționare sigură și carcasă din aluminiu, cu suport de fixare mobil și șurub de ochi pentru fixarea unei frânghii de siguranță. Unitatea este un laser de clasă 3B.

Lasere de clasa 3B

Radiația laser accesibilă este periculoasă pentru ochiul uman, adesea și pentru piele! Este periculos să priviți direct în fasciculul laserelor din clasa 3B. Poate fi posibilă vizualizarea unui fascicul în siguranță printr-un reflector difuz.

Atunci când utilizează un laser de clasă 3B, operatorul trebuie să numească în scris un ofițer de securitate cu laser (BGV B2 = Reglementarea germană pentru prevenirea accidentelor și asigurarea de asigurări)! Agenții de securitate cu laser trebuie să aibă calificările necesare!


Dimensiune (mm): 190x120x195
Greutate (kg): 1,7
Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual


Data sheet

Dimensiune (mm)190.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Unitate efect laser Stage Line LSX-142SRGY

Unitate efect laser Stage Line LSX-142SRGY