Amplificator 100V 4 canale cu putere adaptabila Bose PowerShare PS604

Referinta: 743382-2410

ID: 43095

0

10 433,37 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

100V 4 amplificator cu canale adaptabila Bose PowerShare Putere pS604


PS604 este un amplificator instalat pe 4 canale care permite împărțirea sa totală de 600 de wați în toate cele patru ieșiri. Controlați în mod independent nivelul de ieșire, EQ și setările cu impedanță mică / înaltă impedanță (Low-Z / Hi-Z) pentru fiecare ieșire. Prelucrarea la bord a boxelor configurabile și accesul direct la controlerele de zonă elimină necesitatea unui procesor suplimentar de semnal în multe instalații, în timp ce performanța și fiabilitatea audio remarcabile sunt asigurate cu tehnologii brevetate moștenite de la linia PowerMatch® dovedită în câmp. Acest set unic de funcții și tehnologii face din PowerShare unul dintre cele mai versatile amplificatoare de înaltă performanță disponibile.


Caracteristici

PowerShare Tehnologie Ä
Tehnologia PowerShare brevetată permite distribuirea asimetrică a totalului de 600 de wați în toate ieșirile, deoarece fiecare ieșire este capabilă să furnizeze o putere completă. În loc să selecteze puterea amplificatorului în funcție de nevoile celei mai mari zone, instalatorii au acum libertatea de a utiliza puterea totală a amplificatorului în aplicație. Acest lucru permite mai multă flexibilitate în timpul proiectării inițiale sau mai târziu la fața locului atunci când faceți modificări neplanificate care profită de puterea surplusului.

Ieșiri independente de sarcină
Fiecare canal poate fi configurat pentru aplicații cu impedanță scăzută (4-8 Ω) sau cu impedanță ridicată (70 / 100V), fără punere, utilizarea jumperilor sau setări software.

Sistemul DFLâ ¢ ¢
Sistemul Dual Feedback Loop, moștenit de la linia de amplificare Bose PowerMatch® dovedită pe câmp, îmbunătățește performanța și fiabilitatea printr-o monitorizare continuă și controlul atât al curentului cât și al tensiunii livrate la fiecare sarcină de ieșire. Această combinație asigură o liniaritate îmbunătățită și o distorsiune mai mică, protejând în același timp difuzoarele.

Procesare integrată de difuzoare cu configurație opțională a editorului PowerShare
Pentru aplicațiile care necesită prelucrare suplimentară a semnalului, software-ul PowerShare Editor oferă selecția și controlul în timp real al ecuațiilor de difuzor Bose, PEQ-urilor cu 9 benzi, amestecării, încrucișării, limitatoarelor, întârzierii și polarității mutare / ieșire printr-o conexiune USB. Pentru setările de bază fără computer, setările panoului spate permit instalatorilor să reamintească egalizarea difuzoarelor Bose și protecția pe canal de ieșire. Aceste caracteristici elimină nevoia unui procesor de semnal extern în multe aplicații.

Accesorii controler zona controlCenter
Regulatoarele de zonă Bose ControlCenter CC-1 pot fi atașate direct pentru reglarea la distanță a ieșirilor amplificatorului, extinzând în continuare aplicațiile de amplificare de sine stătătoare.

Auto-Standby
Proiectat pentru a economisi consumul de energie atunci când nu este utilizat. Amplificatoarele PowerShare pot fi configurate pentru a intra automat în modul de așteptare atunci când semnalul audio scade sub un prag stabilit, apoi se trezește la întoarcerea audio.

Aplicații

  • Locuri de artă spectacolă
  • Case de cult
  • Centre de conferințe
  • Magazine de vânzare cu amănuntul
  • Restaurante și baruri
  • Locuri de ospitalitate

Putere amplificator
4 x 150 W

Putere maximă pe canal
600 W @ 4-8 Ω, 70 / 100V

Canale de intrare
4 echilibrat



Putere garantata (W): 600
Impedanta (Ohm): 4-8
Numar canale: 4
Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual


Data sheet

Putere garantata (W)600.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Amplificator 100V 4 canale cu putere adaptabila Bose PowerShare PS604

Amplificator 100V 4 canale cu putere adaptabila Bose PowerShare PS604