Amplificator 100V cu putere adaptabila Bose PowerShare PS404A

Referinta:

ID: 44571

0

7 899,55 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

100V cu amplificator adaptabila Bose PowerShare Putere PS404A


Amplificatorul de putere adaptabil Bose PowerShare PS404A oferă 400 de wați pentru aplicații fixe. Prin tehnologia patentată, puterea totală a amplificatorului este distribuită pe toate canalele de ieșire, permițând instalatorilor libertatea de a utiliza puterea acolo unde este nevoie. Cu suport pentru încărcări cu impedanță joasă și mare până la 100 V, amplificatoarele PowerShare se adaptează la o gamă largă de aplicații. Prelucrarea la bord a boxelor configurabile și accesul direct la controlerele de zonă elimină necesitatea unui procesor suplimentar de semnal în multe instalații, în timp ce performanța și fiabilitatea audio remarcabile sunt asigurate cu tehnologii brevetate moștenite de la linia PowerMatch® dovedită în câmp. Odată cu includerea AmpLink, pot fi trimise până la 24 de canale audio digitale de la un BP DSP printr-un cablu CAT 5 ecranat. Acest set unic de funcții și tehnologii face din PowerShare unul dintre cele mai versatile amplificatoare de înaltă performanță disponibile.

Caracteristici

PowerShare Tehnologie â € „Tehnologia patentată PowerShare permite totală de 400 wați de putere pentru a fi partajate asimetrici în toate ieșirile, deoarece fiecare ieșire este capabil de a oferi putere maximă. În loc să selecteze puterea amplificatorului în funcție de nevoile celei mai mari zone, instalatorii au acum libertatea de a utiliza puterea totală a amplificatorului în aplicație. Acest lucru permite mai multă flexibilitate în timpul proiectării inițiale sau mai târziu la fața locului atunci când faceți modificări neplanificate care profită de puterea surplusului.

Load-independente Rezultate â € „Fiecare canal poate fi configurat pentru low-impedanță (4-8 © Î.I.) sau de înaltă impedanță (70 / 100V) , aplicații , fără a uni, utilizarea jumperi sau setările software.

DFLA „¢ Sistemul â €“ Sistemul dual Buclă feedback, moștenit de la linia de amplificator Bose PowerMatch® teren dovedit, îmbunătățește performanța și fiabilitatea prin monitorizarea și controlul atât tensiunea de curent și livrate la fiecare sarcină de ieșire continuă. Această combinație asigură o liniaritate îmbunătățită și o distorsiune mai mică, protejând în același timp difuzoarele.

Prelucrare difuzor integrat cu Opțional PowerShare Editor configurare â € „Pentru aplicații care necesită semnal suplimentar procesarea ofertelor PowerShare Editor software de selecție în timp real și de control al Bose difuzor EQs, PEQs 9-benzi, amestecare matrice, încrucișat, întârziere, și de ieșire polaritate / mut printr-o conexiune USB. Pentru setările de bază fără computer, setările panoului spate permit instalatorilor să reamintească egalizarea difuzoarelor Bose și protecția pe canal de ieșire. Aceste caracteristici elimină nevoia unui procesor de semnal extern în multe aplicații.

AmpLink â € „Transporturi până la 24 necomprimat, aproape de zero latenta, canale audio digitale între Bose DSPs și PS404A PowerShare prin cablu ecranat CAT 5. Amperul acceptă, de asemenea, o cale THRU pentru încărcarea de margare până la alte 8 amplificatoare Bose AmpLink, la o distanță de până la 10 m între produse. Orice combinație de amplificatoare AmpLink poate fi marcată cu margarete.

ControlCenter Zone Controler Accesorii â € „Bose ControlCenter CC-1 controlerele de zonă pot fi atașate direct pentru reglarea de la distanță a amplificatorului ieșiri, care se extinde în continuare aplicații amplificator independente.

Auto-Standby â € „Conceput pentru a economisi consumul de energie atunci când nu este în uz. Amplificatoarele PowerShare pot fi configurate pentru a intra automat în modul de așteptare atunci când semnalul audio scade sub un prag stabilit, apoi se trezește la întoarcerea audio.

Aplicații

  • Locuri de artă spectacolă
  • Case de cult
  • Centre de conferințe
  • Magazine de vânzare cu amănuntul
  • Restaurante și baruri
  • Locuri de ospitalitate

Specificații

Rezumat tehnic

Putere amplificator
4 x 100 W (THD + N <0,04%, 1 kHz, 4-8 Ω, 70 / 100V)

Putere maximă pe canal
400 W @ 4-8 Ω, 70 / 100V

Canale de intrare
Analog: 4 echilibrat
AmpLink: 24 digitale

ieşiri
Analog: 4
AmpLink: 24 digitale

...

...

Data sheet

Putere garantata (W)400.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Amplificator 100V cu putere adaptabila Bose PowerShare PS404A

Amplificator 100V cu putere adaptabila Bose PowerShare PS404A